Parim IT firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui

Tallinna IT Kooli IT talitus firma profiil
     - Mõistlikud lahendused. Aega ja raha raiskamata.

Tallinna IT Kooli IT talitus on loodud 1997. aastal ning pakub ettevõtetele laia valikut teenuseid alates infotehnoloogia harisdusasutuses ning lõpetades asjadega nagu kvaliteetse IT teenus pakkumine.

Me loome tarkvara, mis annab meie klientidele konkurentsieelise. Terviklahenduste loomisel eelistame vabavaralisi platvorme. Oleme tuttavad Interneti tehnoloogia kõigi võimalustega, isegi sellistega millest sa võib-olla kuulnudki pole.

Tallinna IT Kooli IT talitus on koostöös klientidega pühendunud kasumlikkuse loomisele. Tallinna IT Kooli IT talitus vahendab oma klientidele eelkõige usaldust ning rahulolu, Oleme tõestanud oma kompetentsust mitmete Eesti suuremate ettevõtete andmebaaside, veebilahenduste ja integreeritud infosüsteemide arendamisel.

Meie proffesionaalse järelvalve all läbivad edukalt praktika igal aastal kümmekond õpilast erinevatest õppeasutustest. Tallinna IT Kooli IT talitus firmas töötavad ainult oma ala spetsialistid, kes on aastatepikkuse kogemusega võimelised lahendama isegi võimatuna näivaid ülesandeid. Meie tiimi liikmed on kogemustega ja enamasti üle kümne aastase IT kogemusega.

Oleme valmis looma laias valikus erinevaid internetilahendusi: alates kodulehekülgedest kuni suurte, firma sisevõrgu e. intranetiga integreeritud e-poodide ja portaalide lahendusteni. Nii nagu on kordumatu iga inimene, nii on ka iga organisatsioon ainulaadne. Te saate kiiresti, kvaliteetselt ja operatiivselt lahendada neid probleeme, mis võivad infoturbesüsteemi ekspluateerimise või moderniseerimise käigus tekkida.

MISSIOON – Ettevõtete efektiivsemaks muutmine. Ettevõtte muutmine läbi infotehnoloogia lahenduste juurutamise, pakkudes firma äriprotsessidest lähtuvalt optimaalset infotehnoloogilist lahendust ning toetades organisatsiooni süsteemi juurutamisel ja kasutamisel. Firma eesmärk on pakkuda oma koostööpartneritele komplektset teenust.

Projektide lõpptulemuseks on ühelt poolt rahulolev klient, kes on saanud süsteemi, mis vastab tema konkreetsetele vajadustele ja nõudmistele ning teisalt rahulolev töötaja, kes on motiveeritud ning rahul saavutatuga. Selliselt loome soodsa pinna edasiseks koostööks.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>