Firma profiil

Tallinna IT Kooli IT talitus firma profiil
     - Sinu IT infrastruktuuri partner

Tallinna IT Kooli IT talitus ei ole traditsiooniline IT firma.

Meie põhisuund on kvaliteetse IT teenus pakkumine. Tallinna IT Kooli IT talitus on loodud aitamaks ettevõtetel efektiivselt areneda. Meie tegevus hõlmab erinevate Internetilahenduste loomist, milles on rõhk asetatud personaalsele klienditeenindusele, uudsetele ja originaalsetele lahendustele, mida kõike saadab professionaalne teostus.

Tallinna IT Kooli IT talitus poolt pakutavate konsultatsiooniteenuste peamiseks eesmärgiks on aidata kaasa infotehnoloogia abil kliendi ärieesmärkide saavutamisele. infotehnoloogia harisdusasutuses valdkonnas on meie sihiks pakkuda kliendile parim tehniline lahendus. Tallinna IT Kooli IT talitus on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Tallinna IT Kooli IT talitus keskendub oma töötajate osas eelkõige headele projektijuhtidele, kes suudavad selgitada välja kliendi probleemi ning hiljem ka konkreetseid lahendusi arusaadavas keeles kliendile selgitada, olles selliselt usaldusväärseks IT partneriks. Tallinna IT Kooli IT talitus meeskond koosneb inimestest, kelle jaoks arvutid ei ole lihtsalt töö. Personali hulka kuulub ka vilunud programmeerijaid.

Te ostsite keerulise programmitoe? Teil tekib probleeme infoturbesüsteemide ekspluateerimisega? Teie IT-spetsialistil tekib sageli raskusi probleemidega, mille lahendamine võtab liiga kaua aega? Sellistel juhtumitel on otstarbeks kaasata kõrvalist abi spetsialisti-konsultandi näol: vastavalt outsourcing printsiipidele kokkuleppe alusel. Alati peame olulisena silmas profülaktilist hooldust ja kasutajate konsulteerimist. Firma on aastatega saavutanud juhtiva positsiooni keerukamate ülesannete lahendamiseks loodavate tarkvara-lahenduste sektoris.

Meie eesmärgiks on aidata oma klientidel teha õigeid ja olulisi otsuseid, parandades ja täiustades seeläbi nende tegevust ning kaasata ja hoida selles protsessis professionaalseid inimesi. Tallinna IT Kooli IT talitus visioon on saada oma põhilistes tegevusalades rahvusvaheliselt tunnustatud ettevõtteks.

Oleme kindlad, et suudame pakkuda klientidele kaasaegseid ning uusi ja huvitavaid projektlahendusi nii täna kui ka tulevikus.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>