Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Tallinna IT Kooli IT talitus firma profiil
     - Uue generatsiooni infotehnoloogia lahendused

Tallinna IT Kooli IT talitus on alates 1997. aastast Eesti turul tegutsev infotehnoloogia harisdusasutuses firma.

Meie ülesanne on teha teie arvutisüsteemid võimalikult töökindlaks ja silmapaistmatuks – et teie saaksite keskenduda oma põhitegevusele. Tallinna IT Kooli IT talitus on professionaalsel partnerlusel põhinev kvaliteetse IT teenus pakkumine tööga tegelev ettevõte. Meie pakutavad lahendused hõlmavad kompleksseid tarkvarasüsteeme, mis toetavad tootjate põhitegevust.

Meile on omane klientide küsimuste ja keeruliste probleemide kiire lahendamine. Tallinna IT Kooli IT talitus on koostöös klientidega pühendunud kasumlikkuse loomisele. Oleme tõestanud oma kompetentsust mitmete Eesti suuremate ettevõtete andmebaaside, veebilahenduste ja integreeritud infosüsteemide arendamisel.

Kliendi vajadusi silmas pidades loovad lahendusi infotehnoloogiavaldkonnas pikaajalisi kogemusi omavad spetsialistid. Meil on madal tööjõu voolavus ja töötajate keskmine tööstaaz on viis aastat. Tallinna IT Kooli IT talitus meeskond koosneb inimestest, kelle jaoks arvutid ei ole lihtsalt töö.

Meie lahendustest suur osa baseerub sellistel maailmas laialdaselt tunnustatud platvormidel nagu HTTP-server Apache, operatsioonisüsteem Linux, rakendusserver Zope programmeerimiskeel Python ja andmebaasimootor PostgreSQL. Tallinna IT Kooli IT talitus on usaldusväärne. Tagame kvaliteetse teenuse.

Meie missioon on garanteerida, et IT lahendused töötaksid. Meie eesmärk: olla kliendile tugev partner ja konsultant, luua vajadustele vastavad ja kaasaegsed, originaalsed lahendused.

Projektide lõpptulemuseks on ühelt poolt rahulolev klient, kes on saanud süsteemi, mis vastab tema konkreetsetele vajadustele ja nõudmistele ning teisalt rahulolev töötaja, kes on motiveeritud ning rahul saavutatuga. Selliselt loome soodsa pinna edasiseks koostööks.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>