Parim IT firma profiil

Tallinna IT Kooli IT talitus firma profiil
     - Kui IT inspireerib

Meil on väga hea meel, et tutvute meie firmaga. Rõõmuga tutvustame Teile meie firmat Tallinna IT Kooli IT talitus ning seda, mis meil pakkuda on.

Anname kindlustunde, et probleemi korral on kokkulepitud aja jooksul kohal spetsialist, kes alustab vea otsingut, hooldust, vea likvideerimist või IT-seadmete remonti. Meie töö tulemusena saavutatakse infosüsteemi viimine vastavusse rahvusvahelise standardi nõuetega, mis praktikas võib tuua kaasa ettevõtte kaitsetaseme paranemise. Hooldame teie olemasolevat tehnikat ja konsulteerime uue hankimisel.

Me üritame mitte lõhkuda suhteid oma klientidega ja seega näeme klientuuri pidevat kasvu. Iga kliendisuhte eest vastutab konkreetne projektijuht, kes koordineerib kogu tööd alates ülesande püstitusest kuni konkreetsete lahenduste tähtajalise valmimiseni. Oleme tõestanud oma kompetentsust mitmete Eesti suuremate ettevõtete andmebaaside, veebilahenduste ja integreeritud infosüsteemide arendamisel.

Tallinna IT Kooli IT talitus meeskond koosneb inimestest, kelle jaoks arvutid ei ole lihtsalt töö. Meie tiimi liikmed on kogemustega ja enamasti üle kümne aastase IT kogemusega. Meil on väike, sõbralik, rutiinivaba ja oma tööd armastav tiim.

Oleme valmis looma laias valikus erinevaid internetilahendusi: alates kodulehekülgedest kuni suurte, firma sisevõrgu e. intranetiga integreeritud e-poodide ja portaalide lahendusteni. Nii nagu on kordumatu iga inimene, nii on ka iga organisatsioon ainulaadne. Peamised väärtused: püüelda pidevalt selle poole, et meie kõrgekvaliteedilised tooted oleks kõigile kättesaadavad.

Tallinna IT Kooli IT talitus missiooniks on aidata kaasa kliendi äritegevuse tõhustamisele ja ressursside säästmisele, rakendades oskuslikult IT alaseid teadmisi ja kogemusi. Tallinna IT Kooli IT talitus visioon on olla tuntud kui kliendikeskne ja usaldusväärne IT teenindusettevõte, kes pakub parimaid teenuseid ja lahendusi.

Teie peamiseks võiduks saab olema veendumus Teie poolt valitud lahenduse õiguses ning selleks eraldatud eelarve ja tehtud kulutuste vastavus Teie poolt püstitatud ülesannetele.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>