Iseloomustus mu hea sõbra kohta

Meeldiv iseloomustus – Majandusülikool
29.02.2020
Mati Suvaline iseloomustus

Praktikant, Mati Suvaline, töötas firmas AS Pesumasinad ja sõbrad praktikal.

Praktikandi üleanneteks kujunes arvutite riistvara kontrollimine ja töökorda seadmine, samuti tarkvara installeerimine, Windows NT operatsioonisüsteemi lisamine Windows 2000 domeeni, kus töötas Active Directory teenus aga ka mitmeid muid väiksemaid töid.

Mati on kohusetundlik, väga töökas, korrektne, täpne ja arenguvõimaline töötaja. Praktikant täitis temale antud ülesanded püüdlikult. Mati Suvaline suhtles kasutajatega ja töökaaslastega viisakalt ning suhtus töösse kohusetundlikult. Mati Suvaline võiks arendada endas iseseisva töö oskusi- lugeda erialast kirjandust, otsida internetist vajalikku teavet Mati on initsiatiivikas ning õpihimuline, viib ennast uute toodetega iseseisvalt ja kiiresti kutssi ning soovib alati uusi teadminija kogemusi rakendada. Mati Suvaline on antud erialal pädev.

On võimalike etteantud tööülesannete kirjelduse järgi iseseisvaks tööks. Mati teenindamiskvaliteedi, suhtlemis- ja käitusmisoskuste kohta ei ole klientidel kaebusi laekunud, pigem vastupidi – on avaldatud tänu abivalmiduse ja meeldiva teeninduse eest. Vastavalt praktika programmile pidas õpilane praktika pärvikut ja tal on valminud õigeagselt praktika aruanne.

Kokkuvõttes olen praktikandi tööga rahul Selle lühkese ajaga elas hästi sisse AS Pesumasinad ja sõbrad töösse, tundis ise huvi töökorralduse vastu ja oli igati abivalmis, kohusetundlik ning täpne.

Praktika hinne: 5 (suurepärane)

Lugupidamisega

Ants Kupi

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>