Õpilase iseloomustus

Meeldiv iseloomustus – Tallinna Ärikool
28.02.2020
Jaanus Suusk iseloomustus

Jaanus Suusk oli Veebitreialid OÜ ettevõttes praktikal kodulehekülgede tegemine ja kasutajatugi

Firmas olid praktikandi peamisteks tööülesanneteks ettevõte reklaami ja turundusega tegelemine firma kodulehekülge täiendades ja ettevõte arvutipargi hooldamine.

Jaanus Suusk on antud erialal pädev. Praktikant täitis temale antud ülesanded püüdlikult. Jaanus Suusk suhtles kasutajatega ja töökaaslastega viisakalt ning suhtus töösse kohusetundlikult. Jaanus Suusk võiks arendada endas iseseisva töö oskusi- lugeda erialast kirjandust, otsida internetist vajalikku teavet Käitumine ja suhtlemine töökaaslastega oli korrektne ja eeskujulik. Jaanus saavutab kõigiga hea kontakti, toetab kolleege ning jagab oma häid erialaseid teadmisi ka kaaslastele. Kolleegina on Jaanus abivalmis, hästi sõbralik, heasoovlik ja toetav.

Jaanus teenindamiskvaliteedi, suhtlemis- ja käitusmisoskuste kohta ei ole klientidel kaebusi laekunud, pigem vastupidi – on avaldatud tänu abivalmiduse ja meeldiva teeninduse eest. Praktikant sai hakkama kõikide kokkulepitud ülesannetega ning üldhinnang Valdas infotehnoloogiaalaseid mõisteid.

Jaanus on olnud pühendunud ja usaldusväärne töötaja oma tööandjale.

ja hindan tema praktikat hindega A.

Lugupidamisega

Kristiina Huinmets

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>