Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui firma profiil
     - Me oleme sild äri ja IT vahel

on üks väheseid Eesti ettevõtteid, kus töö on korraldatud partnerluse põhimõttel. Mis on sellise firma eripärad ja kas sellest on teistelgi õppida?

Meilt võib alati saada IT alased teenused ning konsultatsioone. Meie töö tulemusena saavutatakse infosüsteemi viimine vastavusse rahvusvahelise standardi nõuetega, mis praktikas võib tuua kaasa ettevõtte kaitsetaseme paranemise. Me oleme firma, kes pakub tulemust läbi visuaalsete ja tehniliste lahenduste.

Kliendi vajadusi põhjalikult uurides aitame organisatsioonil tungida internetti ning rakendada kogu kiiresti areneva internetikeskkonna organisatsioonile kasulikult tööle. Iga kliendisuhte eest vastutab konkreetne projektijuht, kes koordineerib kogu tööd alates ülesande püstitusest kuni konkreetsete lahenduste tähtajalise valmimiseni. on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Te tutvute firmaga kelle meeskonnaliikmed omavad aastatepikkusi kogemusi. Meie tugevus peitub meie inimestes, kvaliteedis ja paindlikkuses. Meie proffesionaalse järelvalve all läbivad edukalt praktika igal aastal kümmekond õpilast erinevatest õppeasutustest.

Tänapäeval on iga äriettevõtte ning riigi- ja omavalitsusasutuse eesmärgiks keskendumine oma põhitegevusele. See on aja märk – pole mõtet tegelda põhitegevust toetavate tegevuste arendamise, hoolduse ja haldamise organiseerimisega igas firmas omaette, vaid sellised toetavad tegevused tuleks tellida vastava ala ekspertidelt. Koos kliendiga leiame mõistlikud lahendused. Tööde kestvus ja maksumus sõltuvad konsultatsioonide mahust.

igapäevatöös on rõhk ennetaval tegevusel – lihtsam on probleeme vältida, kui neid hiljem kõrvaldada. Tulevikuvisioon: kohalikul turul võita oluline turuosa ettevõtte jaoks olulistes turusegmentides.

Palju see kõik maksab? Kõik sõltub kliendi vajadustest ja võimalustest. Rohkem kui olemasolev IT eelarve kuluda ei tohi, küll aga peab kulutatud raha eest rohkem saama.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>