Parim IT firma profiil

firma profiil
     - Keep IT simple

on asutatud . aasta alguses ning me tegeleme mitmesuguste asjadega: . Põhilisteks märksõnadeks oleksid .

Terviklahenduste loomisel eelistame vabavaralisi platvorme. Meie tööks on , sellega seotud töid tellides on iga asutuse soov näha neid töid tegemas kõige paremat konsultanti. Pikemaajalistes projektides, mis vältavad mõnest kuust aastani, muutuvad konsultandid nagu oma asutuse töötajateks, veetes süsteemi ülespaneku kriitilisematel hetkedel kliendi peakasutajatega koos 24 tundi ööpäevas. Me ei ole IT firma kes müüb karbitarkvara.

väärtustab sõbralikku ja professionaalset klienditeenindust, sihikindlust ja vastutusjulgust otsuste tegemisel ning avatust nii firma sees kui partnerite ja klientidega suhtlemisel. vahendab oma klientidele eelkõige usaldust ning rahulolu, on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Meie konsultantide abil on võimalik hinnata protsesside kulgu, planeerida protsessidesse ja tööjaotustesse muudatusi. Meie tugevus peitub meie inimestes, kvaliteedis ja paindlikkuses. Meil on väike, sõbralik, rutiinivaba ja oma tööd armastav tiim.

Paljudele on tuttav olukord koosolekul, kus nenditakse halbu tulemusi ja otsitakse selle parendamiseks väljapääse, mis ei eelda suuri investeeringuid. Sisuliselt tähendab see olemasolevate ressursside efektiivsemat ümberjaotamist. Üheks võimaluseks on keskenduda firma põhitegevusele ja anda sellega mitte seotud toimingud teenuseosutajate kätte. Samas on meie teenused selgelt suunatud Eesti turule. Praegu on firmas palgal suur hulk tippkvalifikatsiooniga spetsialisti.

Meie eesmärgiks on aidata oma klientidel teha õigeid ja olulisi otsuseid, parandades ja täiustades seeläbi nende tegevust ning kaasata ja hoida selles protsessis professionaalseid inimesi. Firma eesmärk on pakkuda oma koostööpartneritele komplektset teenust.

Infotehnoloogia täishoolduse sisseostmine säästab ettevõtte kulusid ja aitab keskenduda põhitegevusele.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>