Parim IT firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Quickly and With Style OÜ firma profiil
     - sinu parim sõber

Quickly and With Style OÜ sündis 2000. aastal.

Quickly and With Style OÜ on Baltimaade üks parimaid ja kogenuimaid infotehnoloogia firma, kelle tegevus kindlasti veelgi laieneb. Firma tööprintsiibiks on arendamis- ja juurutamisprotsesside professionaalsus, kliendi vajadustega arvestamine ning soov teha oma klientidega pikaajalist koostööd. Meie tegevus hõlmab erinevate Internetilahenduste loomist, milles on rõhk asetatud personaalsele klienditeenindusele, uudsetele ja originaalsetele lahendustele, mida kõike saadab professionaalne teostus.

Iga kliendisuhte eest vastutab konkreetne projektijuht, kes koordineerib kogu tööd alates ülesande püstitusest kuni konkreetsete lahenduste tähtajalise valmimiseni. Infosüsteemide ja firmalehekülgede loomisel lähtume põhimõttest, et kliendile loodav lahendus peab olema nii firmasisese infosüsteemi kui ka tema maine kujundamise lahutamatu osa. Meie kliendid on Eesti ja Põhjamaade ettevõtted, kes soovivad muuta oma firma igapäevase töö efektiivsemaks tarkvaralahendusi kasutades.

Quickly and With Style OÜ firmas töötavad ainult oma ala spetsialistid, kes on aastatepikkuse kogemusega võimelised lahendama isegi võimatuna näivaid ülesandeid. Firma sisemine struktuur ja tööpõhimõtted on kasutusele võetud vastavalt rahvusvahelisele organisatsiooni-käitumise teooriale ning kõik suhted baseeruvad vastastikusel usaldusel. Firmas on suurte kogemustega erialaspetsialistid.

Meil ei ole ühtegi müügimeest ja ei saa ka olema. Müüvad meie tööd ja rahulolevad kliendid, uus klient leiab meid ise selle abil üles. Veebitööd ei saa teha konveieritööna vaid seda tuleb teha rõõmuga. Soovime olla täisväärtuslik osa ühiskonnast ja Eesti infotehnoloogia kogukonnast. Tegutseme mudeli 1+1+1=3 alusel.

Quickly and With Style OÜ missioon on olla oma klientidele usaldusväärne ja asjatundlik infotehnoloogia parimate võimaluste pakkuja. Tulevikuvisioon: kohalikul turul võita oluline turuosa ettevõtte jaoks olulistes turusegmentides.

Klientide vahel loosime välja auto!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>