Iseloomustus mu hea sõbra kohta

Tallinna Kool
26.01.2020
Mart Õllelaar iseloomustus

Tallinna Majanduskooli õpilane Mart Õllelaar viibis praktikal firmas Tallinna Linnavalitsus

Praktikandil oli võimalik tutvuda Tallinna Linnavalitsus infosüsteemiga. kehtivate eeskirjadega ning abiks olla kasutajatoe igapäevases töös.

Mart on initsiatiivikas ning õpihimuline, viib ennast uute toodetega iseseisvalt ja kiiresti kutssi ning soovib alati uusi teadminija kogemusi rakendada. Kolleegina on Mart abivalmis, hästi sõbralik, heasoovlik ja toetav. Oma tööülesannetega sai ta väga hästi hakkama, ta tegi isegi rohkem kui me oodata oskasime.

On võimalike etteantud tööülesannete kirjelduse järgi iseseisvaks tööks. Vastavalt praktika programmile pidas õpilane praktika pärvikut ja tal on valminud õigeagselt praktika aruanne.

Selle lühkese ajaga elas hästi sisse Tallinna Linnavalitsus töösse, tundis ise huvi töökorralduse vastu ja oli igati abivalmis, kohusetundlik ning täpne. Tunnetas vastutust ja kohustust tööülesannete täitmisel, mis on eriti oluline infotehnoloogia turvalisuse tagamisel. Mart on olnud pühendunud ja usaldusväärne töötaja oma tööandjale.

Üldhinnang tehtud tööle ja praktikandile “väga hea”(5).

Lugupidamisega

Taadu Kinnu

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>