Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Tallinna IT Kooli IT talitus firma profiil
     - IT lahendused meistritelt!

Tallinna IT Kooli IT talitus ei ole traditsiooniline IT firma.

Hooldame teie olemasolevat tehnikat ja konsulteerime uue hankimisel. Teeme tööd nii peatöövõtjana kui ka alltöövõtu korras. Meilt võib alati saada IT alased teenused ning konsultatsioone.

Tallinna IT Kooli IT talitus poolt pakutavate konsultatsiooniteenuste peamiseks eesmärgiks on aidata kaasa infotehnoloogia abil kliendi ärieesmärkide saavutamisele. Meie jaoks on oluline rääkida kliendiga sama keelt, mõista probleemi olemust ja pakkuda välja parim lahendus. Meie kliendid on Eesti ja Põhjamaade ettevõtted, kes soovivad muuta oma firma igapäevase töö efektiivsemaks tarkvaralahendusi kasutades.

Personali hulka kuulub ka vilunud programmeerijaid. Meie tiim on suunatud modernsete, Interneti ja intranetikesksete tarkvaralahenduste loomisele ja juurutamisele. Tallinna IT Kooli IT talitus meeskond soovib omalt poolt aidata kaasa kogu riigi internetiarengule ja üldisele interneti aktiivsuse tõusule.

Te ostsite keerulise programmitoe? Teil tekib probleeme infoturbesüsteemide ekspluateerimisega? Teie IT-spetsialistil tekib sageli raskusi probleemidega, mille lahendamine võtab liiga kaua aega? Sellistel juhtumitel on otstarbeks kaasata kõrvalist abi spetsialisti-konsultandi näol: vastavalt outsourcing printsiipidele kokkuleppe alusel. Omame oskust tehtut analüüsida ning areneda, enesekriitika teha. Toetame ka infotehnoloogia harisdusasutuses eriala seltse.

Meie missioon on pidevalt suurendada ettevõtte väärtust. Tallinna IT Kooli IT talitus visioon on olla tuntud kui kliendikeskne ja usaldusväärne IT teenindusettevõte, kes pakub parimaid teenuseid ja lahendusi.

Me kuulume oma ettevõttega turuossa, kus hinnast märksa olulisem on mugavus ja rahulolu.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>