Parim IT firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui firma profiil
     - Sinu äri puuduv osa

sündis . aastal.

Terviklahenduste loomisel eelistame vabavaralisi platvorme. Me rakendame oma kogemusi ja asjatundlikkust uutes projektides ning oleme valmis vastama kõikidele teie küsimustele meie toodete ja teenuste kohta. Oleme tuttavad Interneti tehnoloogia kõigi võimalustega, isegi sellistega millest sa võib-olla kuulnudki pole.

Meil on võimalik igale kliendile läheneda individuaalselt lähtuvalt konkreetsest probleemist ning soovitud lahendusest. Iga kliendisuhte eest vastutab konkreetne projektijuht, kes koordineerib kogu tööd alates ülesande püstitusest kuni konkreetsete lahenduste tähtajalise valmimiseni. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Meie konsultantide abil on võimalik hinnata protsesside kulgu, planeerida protsessidesse ja tööjaotustesse muudatusi. Firma sisemine struktuur ja tööpõhimõtted on kasutusele võetud vastavalt rahvusvahelisele organisatsiooni-käitumise teooriale ning kõik suhted baseeruvad vastastikusel usaldusel. meeskond soovib omalt poolt aidata kaasa kogu riigi internetiarengule ja üldisele interneti aktiivsuse tõusule.

Alati on hea loota usaldusväärsele partnerile. Meie poole pöördudes võite olla kindlad, et soovitud töö saab alati tehtud. Reageerimisaeg: 8 töötunni jooksul tullakse kohale ja alustatakse probleemi likvideerimist. Peamine meie firmas on personal ja moodne tehnoloogia.

Meie missiooniks on luua ettevõtetele pikaajalist lisaväärtust läbi professionaalsete IT lahenduste. Me juhindume visioonist.

Klientide vahel loosime välja auto!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>