Parim IT firma profiil

Magic Ltd. firma profiil
     - Sina tunned anda äri, meie tunneme IT-d

Magic Ltd. on alates 2005. aastast Eesti turul tegutsev meelelahutus firma.

Mõne aasta eest ei osatud ingliskeelset sõna outsourcing eesti keeli öeldagi, tänaseks on nii koristamise kui turvamise sisseostmine ehk outsourcing saanud loomulikuks asjaks. Meie laia tooteportfelli olulisemateks strateegilisteks valdkondadeks on magic.ee internetipood, mängukaartide ostmine ja müümine internetis, lisaks nendele veel ka konsultatsiooniteenus, infrastruktuurialased riistvaralahendused ja palju muud meelelahutus valdkonnaga seonduvat. Meie firma tegevused ei piirdu ainult Eestiga – me saame tellimusi ja teeme koostööd välisfirmadega ja nende osakondadega.

Magic Ltd. on koostöös klientidega pühendunud kasumlikkuse loomisele. Kliendi vajadusi põhjalikult uurides aitame organisatsioonil tungida internetti ning rakendada kogu kiiresti areneva internetikeskkonna organisatsioonile kasulikult tööle. Magic Ltd. on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Hindame kõrgelt ausust ja privaatsust. Magic Ltd. firmas töötavad ainult oma ala spetsialistid, kes on aastatepikkuse kogemusega võimelised lahendama isegi võimatuna näivaid ülesandeid. Firmas on suurte kogemustega erialaspetsialistid.

Ärge küsige hinnapakkumist kui sellist vaid küsige nägemust meelelahutus lahenduse kohta, mis annaks vastused Teile olulistele küsimustele ja kus muuhulgas on esitatud ka hind. Kujutlus sellest, milline peaks olema meelelahutus lahenduse, mis annab vastuse vajalikule küsimusele, on tellijal reeglina piiratud ühe võimaliku nägemusega. Meil võib olla aga teisi ja mitmekesisemaid nägemusi Tegeleme alati meelelahutus hangete nõustamise ning tehniliste spetsifikatsioonide väljatöötamise ja analüüsiga. Tahame luua väljakutset pakkuva ning loova töökeskkonna oma töötajatele ja toota väärtust klientidele, töötajatele ning omanikele.

Meie missioon on pidevalt suurendada ettevõtte väärtust. Meie eesmärgiks on, et iga tehing oleks soovituseks järgnevatele tellimustele.

Edu tagamiseks on kaks suurt saladust: 1) Ära räägi kõike kõigile.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>