Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Quickly and With Style OÜ firma profiil
     - Kas ka teie organisatsioon on edasiminekuks valmis?

Quickly and With Style OÜ eesmärgiks on inimesi, teadmisi ja tehnoloogiaid ühendades luua kasutajasõbralikke ja kõrgfunktsionaalseid lahendusi.

Oleme orienteeritud eelkõige keskmiste ja suuremahuliste tarkvara-
projektide elluviimisele. Varas Kasutades oma pikaajalisi kogemusi ning kontakte usume, et nii pakutavate teenuste kui ka tehtud töö kvaliteet on ühed parimad.

Meile on omane klientide küsimuste ja keeruliste probleemide kiire lahendamine. Me kliendisõbralik teenindus on iseenesestmõistetav. Meie kliendid on Eesti ja Põhjamaade ettevõtted, kes soovivad muuta oma firma igapäevase töö efektiivsemaks tarkvaralahendusi kasutades.

Meie tiim on suunatud modernsete, Interneti ja intranetikesksete tarkvaralahenduste loomisele ja juurutamisele. Firma sisemine struktuur ja tööpõhimõtted on kasutusele võetud vastavalt rahvusvahelisele organisatsiooni-käitumise teooriale ning kõik suhted baseeruvad vastastikusel usaldusel. Quickly and With Style OÜ firmas töötavad ainult oma ala spetsialistid, kes on aastatepikkuse kogemusega võimelised lahendama isegi võimatuna näivaid ülesandeid.

Kujuta ette mugavat tugitooli, konservatiivses end õdusas ruumis. Sinu ees on kamin, kus praksuvad puud ning leek annab sooja ning hämarat valgust. Käeulatuses on midagi head ning sa ei pea muretsema vaid võid tegeleda sellega, mis sulle meeldib. Kui nüüd mõte läheb arvuti peale, siis tundub selline elu võimatu, sest arutid on vigased ja ei tööta kunagi. Oleks selline maailm vaid võimalik, kus ma tegelen asjadega, mis mulle meeldivad… Tööde kestvus ja maksumus sõltuvad konsultatsioonide mahust. Oleme töötanud koos eri maade meeskondadega ja seda kaudu õppinud ja täiendanud oma töökultuuri.

Meie missiooniks on pakkuda ja teostada lahendusi, mis aitavad klientidel senisest edukamalt tegutseda, suurendades seeläbi klientide tegevuse efektiivsust. Quickly and With Style OÜ visioon on saada oma põhilistes tegevusalades rahvusvaheliselt tunnustatud ettevõtteks.

Quickly and With Style OÜ klienditeeninduse tipptaset on esile toonud ka mitmed sõltumatud turu-uuringud Eesti arvutifirmade seas.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>