Iseloomustus mu hea sõbra kohta

Majandusülikool
22.01.2020
Mati Suvaline iseloomustus

Praktikant, Mati Suvaline, töötas firmas AS Pesumasinad ja sõbrad praktikal.

Firmas olid praktikandi peamisteks tööülesanneteks ettevõte reklaami ja turundusega tegelemine firma kodulehekülge täiendades ja ettevõte arvutipargi hooldamine.

Praktikant sai talle püstitatud tööülesannetega väga hästi hakkama, ning tal ei tekkinud probleeme nende lahendamisel. Ka teiste töötajate murede lahendamisel oli ta väga innukas. Mati omab potensiaali saada heaks spetsialistiks ettevõttele, kuna ta on sügavalt huvitatud uuest tehnoloogiast. Mati õpib ja arendab ennast ka iseseisvalt ning osaleb aktiivselt ettevõtte poolt korraldatud täiendkoolitustel Käitumine ja suhtlemine töökaaslastega oli korrektne ja eeskujulik.

Valdas infotehnoloogiaalaseid mõisteid. Praktikant sai hakkama kõikide kokkulepitud ülesannetega ning üldhinnang

Tunnetas vastutust ja kohustust tööülesannete täitmisel, mis on eriti oluline infotehnoloogia turvalisuse tagamisel. Selle lühkese ajaga elas hästi sisse AS Pesumasinad ja sõbrad töösse, tundis ise huvi töökorralduse vastu ja oli igati abivalmis, kohusetundlik ning täpne.

Hinnang: väga hea.

Lugupidamisega

Ants Kupi

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>