Parim IT firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Tallinna IT Kooli IT talitus firma profiil
     - Kui IT inspireerib

Tallinna IT Kooli IT talitus sündis 1997. aastal.

Tallinna IT Kooli IT talitus sai suhteliselt lühikese aja jooksul asutuseks, mis spetsialiseerub erinevat tüüpi kvaliteetse IT teenus pakkumine tööle sertifitseerimisele. Propageerime vaba tarkvara kasutamist vähendamaks tarkvarapiraatlust ja kulusid. Me oleme firma, kes pakub tulemust läbi visuaalsete ja tehniliste lahenduste.

Meie firmas väärtustatakse kõige kõrgemalt kliente ja personali. Infosüsteemide ja firmalehekülgede loomisel lähtume põhimõttest, et kliendile loodav lahendus peab olema nii firmasisese infosüsteemi kui ka tema maine kujundamise lahutamatu osa. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Meie oskustöölised annavad teenusele garantii ja pakuvad tehnilist tuge muudud tark- ja riistvarale. Tallinna IT Kooli IT talitus keskendub oma töötajate osas eelkõige headele projektijuhtidele, kes suudavad selgitada välja kliendi probleemi ning hiljem ka konkreetseid lahendusi arusaadavas keeles kliendile selgitada, olles selliselt usaldusväärseks IT partneriks. Meeskonnatöö – meie spetsialistid täiendavad üksteist teadmiste ja oskuste osas, kindlustades klientidele kvaliteetse töö.

IT vallas on muutused kiired ja tihti tuleb midagi kiirelt ümber korraldada. Kliendi jaoks võib kiirete soovide täitmine olla läbi ahela kliendihaldur-hooldusjuht-tehnik väga pikk ja lohisev. Ka siin tuleb appi leping: läbirääkimiste faasis tuleb soovid korralikult paberile panna. Kliendi ja teenuse osutaja vahel sõlmitakse koostööleping, milles olulisimaks on kliendi rahulolu. Meie firmal on suur tulevik. Meie jaoks on arvutitega seotud töö midagi sellist, kus hobi on ühendatud kasulikuga.

Tallinna IT Kooli IT talitus missiooniks on aidata kaasa kliendi äritegevuse tõhustamisele ja ressursside säästmisele, rakendades oskuslikult IT alaseid teadmisi ja kogemusi. Me juhindume visioonist.

Täname meie firma profiili lugemise eest!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>