Parim IT firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui firma profiil
     - Meie teenime teid

on asutatud . aasta alguses ning me tegeleme mitmesuguste asjadega: . Põhilisteks märksõnadeks oleksid .

pakub erinevaid IT alaseid teenuseid alates arvuti tolmust puhastamisest kuni serverite häälestamiseni.
Hooldame teie olemasolevat tehnikat ja konsulteerime uue hankimisel. Meie tööks on , sellega seotud töid tellides on iga asutuse soov näha neid töid tegemas kõige paremat konsultanti. Pikemaajalistes projektides, mis vältavad mõnest kuust aastani, muutuvad konsultandid nagu oma asutuse töötajateks, veetes süsteemi ülespaneku kriitilisematel hetkedel kliendi peakasutajatega koos 24 tundi ööpäevas.

muudab informatsiooni ärieduks! Me mitte ainult ei täida klientide ootusi, vaid ületame neid ikka ja jälle. on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Meie tiim on suunatud modernsete, Interneti ja intranetikesksete tarkvaralahenduste loomisele ja juurutamisele. Oleme kindel IT partner, kes koolitab oma eksperdid ja spetsialistid ise. Meil on väike, sõbralik, rutiinivaba ja oma tööd armastav tiim.

Te ostsite keerulise programmitoe? Teil tekib probleeme infoturbesüsteemide ekspluateerimisega? Teie IT-spetsialistil tekib sageli raskusi probleemidega, mille lahendamine võtab liiga kaua aega? Sellistel juhtumitel on otstarbeks kaasata kõrvalist abi spetsialisti-konsultandi näol: vastavalt outsourcing printsiipidele kokkuleppe alusel. omab laialdasi kogemusi. Tahame teha hästi ja korralikult ning probleemide ja raskete olukordade puhul me lihtsalt ei anna alla vaid pingutame võimaliku parima lahenduse nimel!

Firma eesmärk on olla valdkonna innovatsioonikeskuseks, mis katab innovatsiooniahelas kõik. Me juhindume visioonist.

Täname meie firma profiili lugemise eest!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>