Parim IT firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Magic Ltd. firma profiil
     - Kui IT inspireerib

Magic Ltd. on Eesti erakapitalil põhinev firma, mille põhitegevus on meelelahutus. Firma on tegutsenud 2005. aastast.

Me oleme firma, kes pakub tulemust läbi visuaalsete ja tehniliste lahenduste. Meie tegevus hõlmab erinevate Internetilahenduste loomist, milles on rõhk asetatud personaalsele klienditeenindusele, uudsetele ja originaalsetele lahendustele, mida kõike saadab professionaalne teostus. Terviklahenduste loomisel eelistame vabavaralisi platvorme.

Me teeme kõik selleks, et mõista oma klienti ja tema reaalseid vajadusi. Meil on võimalik igale kliendile läheneda individuaalselt lähtuvalt konkreetsest probleemist ning soovitud lahendusest. Magic Ltd. on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Firmas on suurte kogemustega erialaspetsialistid. Parema tulemuse saamiseks kaasame eriti spetsiifiliste lahenduste loomisel ja arendamisel koostööpartnereid üle kogu Eesti ja välismaalt. Meie tiim on suunatud modernsete, Interneti ja intranetikesksete tarkvaralahenduste loomisele ja juurutamisele.

IT vallas on muutused kiired ja tihti tuleb midagi kiirelt ümber korraldada. Kliendi jaoks võib kiirete soovide täitmine olla läbi ahela kliendihaldur-hooldusjuht-tehnik väga pikk ja lohisev. Ka siin tuleb appi leping: läbirääkimiste faasis tuleb soovid korralikult paberile panna. Kliendi ja teenuse osutaja vahel sõlmitakse koostööleping, milles olulisimaks on kliendi rahulolu. Strateegilised lahendused sisaldavad ettevalmistava iseloomuga töid: konsultatsioonidest ja strateegilisest planeerimisest kuni projektijuhtimiseni. Magic Ltd. on inimsõbralik.

Meie missioon on garanteerida, et IT lahendused töötaksid. Eesmärgid: Kõrgkvaliteetsete elektriteenuste osutamine ning kõikide huvipoolte rahulolu tagamine.

Me aitame teha inimesed tugevaks, muutes avaliku info neile kergesti kättesaadavaks ja mugavalt kasutatavaks.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>