Õpilase IT praktika iseloomustus

Tallinna Ärikool
21.11.2019
Jaanus Suusk iseloomustus

Praktikant: Jaanus Suusk. Amet: kodulehekülgede tegemine ja kasutajatugi. Periood: 1 jan 2009 a. kuni 25 mai 2009 a.

Praktika perioodil vastas Jaanus peamisels tehnilise toe telefonile, juhendas uut töötajat ning täiendas end toodete ja teenuste vallas.

Oma ülesannetega sai Jaanus väga hästi hakkama, omandas kiirelt vajalikud oskused, oma töökustuste kiireks ja korrektseks täitmiseks. Oma tööülesannetega sai ta väga hästi hakkama, ta tegi isegi rohkem kui me oodata oskasime. Õpilane Jaanus Suusk on kohustetundlik, täpne ja iseseisev. Oma töös oli praktikant rahulik ja järjekindel. Alustatud töö viidi alati lõpuni. Töötajatega suhtemisel oli Jaanus viisakas ning aupaklik. Jättis endast väga avatud ja sõbraliku mulje.

Praktikant sai hakkama kõikide kokkulepitud ülesannetega ning üldhinnang On võimalike etteantud tööülesannete kirjelduse järgi iseseisvaks tööks. Vastavalt praktika programmile pidas õpilane praktika pärvikut ja tal on valminud õigeagselt praktika aruanne.

Tunnetas vastutust ja kohustust tööülesannete täitmisel, mis on eriti oluline infotehnoloogia turvalisuse tagamisel. Kokkuvõttes olen praktikandi tööga rahul

Hinnang praktikale on suurepärane (A).

Lugupidamisega

Kristiina Huinmets

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>