Parim IT firma profiil

firma profiil
     - kasulikumad projektid

on a. asutatud ettevõte. Firma peamiseks tegevusalaks on .

Meie tarkvara hõlmab valdkondi nagu projekteerimine, materjalide ja ressursside planeerimine, laomajandus, ressursside optimeerimine, finantsanalüüs jms. Meie tegevus hõlmab erinevate Internetilahenduste loomist, milles on rõhk asetatud personaalsele klienditeenindusele, uudsetele ja originaalsetele lahendustele, mida kõike saadab professionaalne teostus. Meilt võib alati saada IT alased teenused ning konsultatsioone.

Me töötame selle nimel, et kindlustada laitmatu klienditeenindus, suurendades nii kvaliteeti kui teenuste mitmekesisust läbi arengu ja uute ideede. Iga kliendisuhte eest vastutab konkreetne projektijuht, kes koordineerib kogu tööd alates ülesande püstitusest kuni konkreetsete lahenduste tähtajalise valmimiseni. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Parema tulemuse saamiseks kaasame eriti spetsiifiliste lahenduste loomisel ja arendamisel koostööpartnereid üle kogu Eesti ja välismaalt. Meie proffesionaalse järelvalve all läbivad edukalt praktika igal aastal kümmekond õpilast erinevatest õppeasutustest. meeskonda kuuluvad kõrgelt kvalifitseeritud töötajad, kellest enamus omab aastatepikkust pikaajalist kogemust ja oskusteavet meie tegevusvaldkonnas.

Kui analüüsida Eesti turu suurust ning siin IT valdkonnas tegutsevate firmade hulka, siis tekkib tahes-tahtmata küsimus: IT firmasi on piisavalt palju – milleks siia veel ühte vaja ? Vastuses sellele küsimusele leiate ka mõttetera, mille poolest erineb eelkõige oma konkurentidest.

tegevus ei vasta traditsioonilise jaemüügi põhimõtetele – müüa kiiresti ning suurtes kogustes erinevate tarnijate poolt reklaamitud ning ettesöödetud kaupu, mille tegelik väärtus lõpptarbijale on tihtipeale kahtlase iseloomuga. vahendab oma klientidele eelkõige usaldust ning rahulolu, mitte aga odavaima hinnaga kaupa, mis kliendile tulevikus hulgaliselt peavalu võib valmistada. Strateegilised lahendused sisaldavad ettevalmistava iseloomuga töid: konsultatsioonidest ja strateegilisest planeerimisest kuni projektijuhtimiseni. Ilma vajalike teadmisteta võib otsustusprotsess muutuda lihtsalt kohvipaksult ennustamiseks.

MISSIOON – Ettevõtete efektiivsemaks muutmine. Ettevõtte muutmine läbi infotehnoloogia lahenduste juurutamise, pakkudes firma äriprotsessidest lähtuvalt optimaalset infotehnoloogilist lahendust ning toetades organisatsiooni süsteemi juurutamisel ja kasutamisel. Tulevikuvisioon: saada suurimaiks, efektiivseimaks, kvaliteetseimaks ning paindlikumaks ettevõtteks.

Edu tagamiseks on kaks suurt saladust: 1) Ära räägi kõike kõigile.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>