Firma profiil

Tallinna IT Kooli IT talitus firma profiil
     - Meie loome

Tallinna IT Kooli IT talitus on rahvusvaheliselt tegutsev Eesti firma, mis pakub oma klientidele modernseid IT lahendusi.

Meie põhisuund on kvaliteetse IT teenus pakkumine. Tallinna IT Kooli IT talitus on loodud aitamaks ettevõtetel efektiivselt areneda. Oleme orienteeritud eelkõige keskmiste ja suuremahuliste tarkvara-
projektide elluviimisele.

infotehnoloogia harisdusasutuses valdkonnas on meie sihiks pakkuda kliendile parim tehniline lahendus. Meil on võimalik igale kliendile läheneda individuaalselt lähtuvalt konkreetsest probleemist ning soovitud lahendusest. Tallinna IT Kooli IT talitus on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Tallinna IT Kooli IT talitus meeskonda kuuluvad kõrgelt kvalifitseeritud töötajad, kellest enamus omab aastatepikkust pikaajalist kogemust ja oskusteavet meie tegevusvaldkonnas. Meie tiimi liikmed on kogemustega ja enamasti üle kümne aastase IT kogemusega. Personali hulka kuulub ka vilunud programmeerijaid.

Alati on hea loota usaldusväärsele partnerile. Meie poole pöördudes võite olla kindlad, et soovitud töö saab alati tehtud. Oleme kindel IT partner, kes võtab tasu lepingu alusel vaid konkreetse vajaliku töö eest ja selleks kuluva tööaja eest. Selleks, et kliendisuhtes tagada suurem paindlikkus ja tööde teostamise kiirus, oleme vähendanud võimalikku bürokraatia hulka miinimumini.

Meie missiooniks on pakkuda ja teostada lahendusi, mis aitavad klientidel senisest edukamalt tegutseda, suurendades seeläbi klientide tegevuse efektiivsust. Infoühiskonda teedrajavate üksikprojektide loomise kõrval on meie eesmärgiks viia mitte ainult Interneti kasutamine, vaid ka haldamine tavakasutajani, luua keskkond, milles keerukate dünaamiliste lehekülgede koostamine muutub sedavõrd lihtsaks, et ei nõua mingeid eriteadmisi ei arvutivõrkudest, HTML-vormingust või programmeerimiskeeltest.

Meie poolt pakutavad infotehnoloogilised lahendused lähtuvad organisatsiooni strateegilistest eesmärkidest, on rahaliselt mõõdetavad ja suurendavad tegevuse kasumlikkust.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>