Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Magic Ltd. firma profiil
     - Sinu äri puuduv osa

Magic Ltd. on Eesti erakapitalil põhinev ning meelelahutus alal tegutsev firma, kelle peamisteks tegevussuundadeks on magic.ee internetipood, mängukaartide ostmine ja müümine internetis.

Erinevalt ühele või paarile valdkonnale, reeglina standardiseeritud metodoloogiate kasutamisele ning valmisandmete tootmisele spetsialiseerunud firmadest, kuulub Magic Ltd. laia metoodilist arsenali kasutavate ja kliendi probleemist lähtuvate firmade hulka. Magic Ltd. pakub erinevaid IT alaseid teenuseid alates arvuti tolmust puhastamisest kuni serverite häälestamiseni.
Meie firma tegevused ei piirdu ainult Eestiga – me saame tellimusi ja teeme koostööd välisfirmadega ja nende osakondadega.

Magic Ltd. äritegevus lähtub kliendikesksuse põhimõttest. Me kliendisõbralik teenindus on iseenesestmõistetav. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Meie meeskond on Interneti ja kõige sellega seonduvaga kokku puutunud alates 2005. aastast. Te tutvute firmaga kelle meeskonnaliikmed omavad aastatepikkusi kogemusi. Meil on madal tööjõu voolavus ja töötajate keskmine tööstaaz on viis aastat.

Meie roll on tagada oma klientidele, et nende poolt tellitavad rakendused teeksid seda, mis nõutud ning et arenduses oleks arvestatud kõikide aspektidega. Meie töö tulemusena sünnivad infosüsteemid, mis on töökindlamad, paremini kasutatavad ning käivad kaasas klientide äri arenguga. Võrreldes paljude Eesti tarkvarafirmadega on meil väga soliidne kogemus projektidest. Samas on meie teenused selgelt suunatud Eesti turule.

Firma eesmärk on olla meelelahutus valdkonna innovatsioonikeskuseks, mis katab innovatsiooniahelas kõik. Magic Ltd. eesmärgiks on kindlustada, et ettevõtte tooted ja teenindus vastaksid kliendi ootustele ning et kokkulepetest peetakse kinni.

Meie spetsialiteet on lisada õigeid IT lahendusi sinu äriprotsessidele.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>