Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui firma profiil
     - Mõistlikud lahendused. Aega ja raha raiskamata.

Meil on väga hea meel, et tutvute meie firmaga. Rõõmuga tutvustame Teile meie firmat ning seda, mis meil pakkuda on.

sai suhteliselt lühikese aja jooksul asutuseks, mis spetsialiseerub erinevat tüüpi tööle sertifitseerimisele. Loodavate süsteemide puhul peame oluliseks paindlikkust ja liidestatavust teiste süsteemidega. Kasutades oma pikaajalisi kogemusi ning kontakte usume, et nii pakutavate teenuste kui ka tehtud töö kvaliteet on ühed parimad.

Me mitte ainult ei täida klientide ootusi, vaid ületame neid ikka ja jälle. Meie ülesandeks on kliendi nõustamine optimaalse, klienti rahuldava, sobivaima IT lahenduse leidmiseks. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Meie tiim on suunatud modernsete, Interneti ja intranetikesksete tarkvaralahenduste loomisele ja juurutamisele. Oleme kindel IT partner, kes koolitab oma eksperdid ja spetsialistid ise. meeskonda kuuluvad kõrgelt kvalifitseeritud töötajad, kellest enamus omab aastatepikkust pikaajalist kogemust ja oskusteavet meie tegevusvaldkonnas.

IT vallas on muutused kiired ja tihti tuleb midagi kiirelt ümber korraldada. Kliendi jaoks võib kiirete soovide täitmine olla läbi ahela kliendihaldur-hooldusjuht-tehnik väga pikk ja lohisev. Ka siin tuleb appi leping: läbirääkimiste faasis tuleb soovid korralikult paberile panna. Kliendi ja teenuse osutaja vahel sõlmitakse koostööleping, milles olulisimaks on kliendi rahulolu. Pakume regulaarse IT-vahendite profülaktika kulukate vigade ennetamiseks. Omame pikaajalist koostöökogemust paljude kohalike ja globaalsete partneritega, ennekõike just tehniliselt keerukamate projekt- ja täislahenduste valdkonnas.

Firma eesmärk on olla valdkonna innovatsioonikeskuseks, mis katab innovatsiooniahelas kõik. Firma eesmärk on pakkuda oma koostööpartneritele komplektset teenust.

Kui probleemid on teile kui tellijale veel endalegi segasevõitu, kohtuge kindlasti meiega enne lõpliku valiku tegemist.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>