Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui firma profiil
     - Kas ka teie organisatsioon on edasiminekuks valmis?

on alates . aastast Eesti turul tegutsev firma.

Kasutades oma pikaajalisi kogemusi ning kontakte usume, et nii pakutavate teenuste kui ka tehtud töö kvaliteet on ühed parimad. Lühikese ülevaatena esitame meie firma peamised oskused, mida professionaaselt tööga tegeledes peab silmas pidama:
Inimlikud väärtused
Suhtlemisoskus
Ausus
Kiire reageerimisoskus ja otsusekindlus
Enesekindlus
Arenemisvõime
Iseseisvus Me loome tarkvara, mis annab meie klientidele konkurentsieelise.

Me kliendisõbralik teenindus on iseenesestmõistetav. vahendab oma klientidele eelkõige usaldust ning rahulolu, on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Parema tulemuse saamiseks kaasame eriti spetsiifiliste lahenduste loomisel ja arendamisel koostööpartnereid üle kogu Eesti ja välismaalt. Meie oskustöölised annavad teenusele garantii ja pakuvad tehnilist tuge muudud tark- ja riistvarale. Firmale on väga oluline oma töötajate töö kvaliteet ja seetõttu püüame valida töötajaid, kellel on juba kogemus.

Meie roll on tagada oma klientidele, et nende poolt tellitavad rakendused teeksid seda, mis nõutud ning et arenduses oleks arvestatud kõikide aspektidega. Meie töö tulemusena sünnivad infosüsteemid, mis on töökindlamad, paremini kasutatavad ning käivad kaasas klientide äri arenguga. Tagamaks oma klientidele parimat kvaliteeti toetume tarkvaraarenduses rahvusvaheliselt aktsepteeritud standarditele. Strateegilistes lahendustes peegeldub meie kompetents.

missioon on olla professionaalseks partneriks erilaadsete tarkvaralahenduste loomisel. Meie sihiks on olla kesksuurte- ja suurettevõtete ning rahvusvaheliste firmade turuliider Eestis.

Projektide lõpptulemuseks on ühelt poolt rahulolev klient, kes on saanud süsteemi, mis vastab tema konkreetsetele vajadustele ja nõudmistele ning teisalt rahulolev töötaja, kes on motiveeritud ning rahul saavutatuga. Selliselt loome soodsa pinna edasiseks koostööks.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>