Õpilase iseloomustus

Meeldiv iseloomustus – Majandusülikool
18.10.2019
Mati Suvaline iseloomustus

Mati Suvaline oli AS Pesumasinad ja sõbrad ettevõttes praktikal andmete sisetaja

Mati Suvaline oli kohustuste täitmisel väga korrektne ning võttis oma tööd väga tõsiselt.

Mati on initsiatiivikas ning õpihimuline, viib ennast uute toodetega iseseisvalt ja kiiresti kutssi ning soovib alati uusi teadminija kogemusi rakendada. Tema teab ja oskab ning temalt küsivad kolleegid meeleldi nõu ja abi just aruvti riist- ja tarkvara osas. Oma töös oli praktikant rahulik ja järjekindel. Alustatud töö viidi alati lõpuni. Praktikant täitis temale antud ülesanded püüdlikult. Mati Suvaline suhtles kasutajatega ja töökaaslastega viisakalt ning suhtus töösse kohusetundlikult. Mati Suvaline võiks arendada endas iseseisva töö oskusi- lugeda erialast kirjandust, otsida internetist vajalikku teavet Praktikant sai kõigi talle antud ülesannetega edukalt hakkama töösse suhtus kohusutundega ja tööd tegi korrektselt. Praktikandiga suhtlustasandil probleeme ei esinenud.

Valdas infotehnoloogiaalaseid mõisteid. Praktikant sai hakkama kõikide kokkulepitud ülesannetega ning üldhinnang Mati teenindamiskvaliteedi, suhtlemis- ja käitusmisoskuste kohta ei ole klientidel kaebusi laekunud, pigem vastupidi – on avaldatud tänu abivalmiduse ja meeldiva teeninduse eest. On võimalike etteantud tööülesannete kirjelduse järgi iseseisvaks tööks. Vastavalt praktika programmile pidas õpilane praktika pärvikut ja tal on valminud õigeagselt praktika aruanne.

Praktika juhendajana jäin praktikandi tegevusega väga rahule. Kokkuvõttes olen praktikandi tööga rahul

Üldhinnang tehtud tööd kvaliteedile on: 4

Lugupidamisega

Ants Kupi

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>