Parim IT firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui firma profiil
     - kasulikumad projektid

ei ole traditsiooniline IT firma.

Meie lõpptarbija on ikkagi eestikeelne, kuigi meie kliendid on tihti hoopis rahvusvahelised suurkontsernid. Meie tegevus hõlmab erinevate Internetilahenduste loomist, milles on rõhk asetatud personaalsele klienditeenindusele, uudsetele ja originaalsetele lahendustele, mida kõike saadab professionaalne teostus. Propageerime vaba tarkvara kasutamist vähendamaks tarkvarapiraatlust ja kulusid.

Kasutades paindlikku ning kliendisõbralikku teenindusvormi, püüame alati leida parima hinna-kvaliteedi suhtega IT lahendust igale kliendile, kes meie poole pöördub. Iga kliendisuhte eest vastutab konkreetne projektijuht, kes koordineerib kogu tööd alates ülesande püstitusest kuni konkreetsete lahenduste tähtajalise valmimiseni. Oleme tõestanud oma kompetentsust mitmete Eesti suuremate ettevõtete andmebaaside, veebilahenduste ja integreeritud infosüsteemide arendamisel.

Firma sisemine struktuur ja tööpõhimõtted on kasutusele võetud vastavalt rahvusvahelisele organisatsiooni-käitumise teooriale ning kõik suhted baseeruvad vastastikusel usaldusel. Oleme kindel IT partner, kes koolitab oma eksperdid ja spetsialistid ise. Meie proffesionaalse järelvalve all läbivad edukalt praktika igal aastal kümmekond õpilast erinevatest õppeasutustest.

Kujuta ette mugavat tugitooli, konservatiivses end õdusas ruumis. Sinu ees on kamin, kus praksuvad puud ning leek annab sooja ning hämarat valgust. Käeulatuses on midagi head ning sa ei pea muretsema vaid võid tegeleda sellega, mis sulle meeldib. Kui nüüd mõte läheb arvuti peale, siis tundub selline elu võimatu, sest arutid on vigased ja ei tööta kunagi. Oleks selline maailm vaid võimalik, kus ma tegelen asjadega, mis mulle meeldivad… rajati aastal. Oma eesmärgi saavutamiseks ja klientidele järjest parema teenuse pakkumiseks arendame pidevalt oma tehnoloogiat ja täiustame teenuste kvaliteeti.

igapäevatöös on rõhk ennetaval tegevusel – lihtsam on probleeme vältida, kui neid hiljem kõrvaldada. Meie visioon on, et infosüsteemide arenduse kvaliteedikontroll ja juhtimine ning infosüsteemide testimine on jäänud suurel määral tähelepanuta. Selle tulemusena luuakse ja juurutatakse tihti rakendusi, mis ei täida oma ülesandeid nii nagu alguses planeeritud, tihti on ka kõik IT arenduse aspektid hoopiski katmata.

Meie lahendused põhinevad ulatuslikel teadmistel uuest tehnoloogiast ning oskustest kohandada seda vastavalt meie klientide vajadustele.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>