Iseloomustus mu hea sõbra kohta

Tallinna Ärikool
30.09.2019
Jaanus Suusk iseloomustus

Jaanus Suusk koolist Tallinna Ärikool, erialalt Tarkvara Arendus viibis asutuses Veebitreialid OÜ praktikal 1 jan 2009 a. kuni 25 mai 2009 a., ning täitis sellel ajal kohustusi ametikohal kodulehekülgede tegemine ja kasutajatugi.

Praktilise tegevusena tehti – uute arvutite ja võrguprinterite ettevalmisetemine tööks, võrguseadmete markeerimine ja jälgimine ja ühendused kohtarvutitega, kasutusest mahavõetud arvutite testimine ja seisundi fikseerimine, kasutajate arvutitesse tarkvara istalleerimine.

Käitumine ja suhtlemine töökaaslastega oli korrektne ja eeskujulik. Kolleegina on Jaanus abivalmis, hästi sõbralik, heasoovlik ja toetav.

Vastavalt praktika programmile pidas õpilane praktika pärvikut ja tal on valminud õigeagselt praktika aruanne. Jaanus teenindamiskvaliteedi, suhtlemis- ja käitusmisoskuste kohta ei ole klientidel kaebusi laekunud, pigem vastupidi – on avaldatud tänu abivalmiduse ja meeldiva teeninduse eest.

Praktika juhendajana jäin praktikandi tegevusega väga rahule. Jaanus on olnud pühendunud ja usaldusväärne töötaja oma tööandjale. Tunnetas vastutust ja kohustust tööülesannete täitmisel, mis on eriti oluline infotehnoloogia turvalisuse tagamisel.

Praktikandi hindeks annan 4 (väga hea)

Lugupidamisega

Kristiina Huinmets

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>