Parim IT firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui firma profiil
     - Lahendused

on asutatud aastal Eesti erakapitali poolt peamise eesmärgiga pakkuda ettevõtetele ja asutustele Eestis lahendus vallas.

pakub konsultatsioone ettevõtete juhtidele ja spetsialistidele ettevõtte infosüsteemide rajamisel ja arendamisel ning kasutatavate infotehnoloogiliste lahenduste väljatöötamisel. Me oleme firma, kes pakub tulemust läbi visuaalsete ja tehniliste lahenduste. Aitame ettevõtetel nende visioonist ja strateegiast tuletada visuaallahenduste põhiraamistiku.

muudab informatsiooni ärieduks! Me töötame selle nimel, et pakkuda oma klientidele parima kvaliteediga projekte. Meie kliendid on Eesti ja Põhjamaade ettevõtted, kes soovivad muuta oma firma igapäevase töö efektiivsemaks tarkvaralahendusi kasutades.

Meie tiim on suunatud modernsete, Interneti ja intranetikesksete tarkvaralahenduste loomisele ja juurutamisele. Hindame kõrgelt ausust ja privaatsust. Firma sisemine struktuur ja tööpõhimõtted on kasutusele võetud vastavalt rahvusvahelisele organisatsiooni-käitumise teooriale ning kõik suhted baseeruvad vastastikusel usaldusel.

Meie lahendustest suur osa baseerub sellistel maailmas laialdaselt tunnustatud platvormidel nagu HTTP-server Apache, operatsioonisüsteem Linux, rakendusserver Zope programmeerimiskeel Python ja andmebaasimootor PostgreSQL. Tööd kliendiga juhivad meil konkreetsed projektijuhid, kes vastutavad kogu protsessi eduka juhtimise eest. Tahame luua väljakutset pakkuva ning loova töökeskkonna oma töötajatele ja toota väärtust klientidele, töötajatele ning omanikele.

Meie missioon on pidevalt suurendada ettevõtte väärtust. Tulevikuvisioon: kohalikul turul võita oluline turuosa ettevõtte jaoks olulistes turusegmentides.

Tänu pikaajalistele kogemustele Eesti IT-maastikul on firmast arenenud tänaseks arvestatav äripartner, kes aitab oma klientidele loodavate IT-lahenduste abil tõsta klientide ettevõtetes töö efektiivsust, selgust ja kasumlikkust.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>