Õpilase IT praktika iseloomustus

Võrumaa Ühendatud Maaparanduskool
14.09.2019
Joonas Rebane iseloomustus

Praktikant, Joonas Rebane, töötas firmas OÜ Häkker praktikal.

Tema peamisteks tööülesanneteks on Swedpanka physing lehe tegemine.

Joonas saavutab kõigiga hea kontakti, toetab kolleege ning jagab oma häid erialaseid teadmisi ka kaaslastele. Kolleegina on Joonas abivalmis, hästi sõbralik, heasoovlik ja toetav. Joonas Rebane on antud erialal pädev. Joonas õpib ja arendab ennast ka iseseisvalt ning osaleb aktiivselt ettevõtte poolt korraldatud täiendkoolitustel Oma töös oli praktikant rahulik ja järjekindel. Alustatud töö viidi alati lõpuni.

Vastavalt praktika programmile pidas õpilane praktika pärvikut ja tal on valminud õigeagselt praktika aruanne. Praktikant sai hakkama kõikide kokkulepitud ülesannetega ning üldhinnang Valdas infotehnoloogiaalaseid mõisteid. Joonas teenindamiskvaliteedi, suhtlemis- ja käitusmisoskuste kohta ei ole klientidel kaebusi laekunud, pigem vastupidi – on avaldatud tänu abivalmiduse ja meeldiva teeninduse eest.

Kokkuvõttes olen praktikandi tööga rahul

Hindan praktikandi tööd: 5

Lugupidamisega

Bill Värav

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>