Parim IT firma profiil

Quickly and With Style OÜ firma profiil
     - Mõistlikud lahendused. Aega ja raha raiskamata.

Quickly and With Style OÜ on üks väheseid Eesti ettevõtteid, kus töö on korraldatud partnerluse põhimõttel. Mis on sellise firma eripärad ja kas sellest on teistelgi õppida?

Hooldame teie olemasolevat tehnikat ja konsulteerime uue hankimisel. Meie lõpptarbija on ikkagi eestikeelne, kuigi meie kliendid on tihti hoopis rahvusvahelised suurkontsernid. Lühikese ülevaatena esitame meie firma peamised oskused, mida professionaaselt kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus tööga tegeledes peab silmas pidama:
Inimlikud väärtused
Suhtlemisoskus
Ausus
Kiire reageerimisoskus ja otsusekindlus
Enesekindlus
Arenemisvõime
Iseseisvus

Kommunikatsioon on tähtis, ja mitte ainult arvutite vahel. Sama tähtis on kommunikatsioon inimeste vahel. Infosüsteemide ja firmalehekülgede loomisel lähtume põhimõttest, et kliendile loodav lahendus peab olema nii firmasisese infosüsteemi kui ka tema maine kujundamise lahutamatu osa. Meie kliendid on Eesti ja Põhjamaade ettevõtted, kes soovivad muuta oma firma igapäevase töö efektiivsemaks tarkvaralahendusi kasutades.

Meie tiimi liikmed on kogemustega ja enamasti üle kümne aastase IT kogemusega. Parema tulemuse saamiseks kaasame eriti spetsiifiliste lahenduste loomisel ja arendamisel koostööpartnereid üle kogu Eesti ja välismaalt. Meie oskustöölised annavad teenusele garantii ja pakuvad tehnilist tuge muudud tark- ja riistvarale.

Quickly and With Style OÜ on firma, mis eksklusiivselt tegeleb infotehnoloogia lahenduste väljatöötamisega tootjatele. Meie mõistame keelt, mida tootjad räägivad, olles samas ultrakaasaegne tarkvarafirma. Suur osa uuematest projektidest on orienteeritud kodumaisele turule, samas võib meie partnerite hulgast leida ka terve rea välismaiseid ettevõtteid. Oleme omal alal üheks innovatiivsemaks ettevõtteks.

Firma eesmärgiks on pakkuda oma klientidele paindlikke ning kvaliteetseid lahendusi seejuures optimeerides kulutusi eesmärgi saavutamiseks. Tulevikuvisioon: laiendada tootmist Eestis ning saada Eesti parimaks tööandjaks.

Ehk saame aidata ka Teie ettevõtte tegevust efektiivsemaks muuta?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>