Parim IT firma profiil

Magic Ltd. firma profiil
     - Keep IT simple

Magic Ltd. on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, kes pakub oma abi meelelahutus valdkondade arendamisel.

Aitame ettevõtetel nende visioonist ja strateegiast tuletada visuaallahenduste põhiraamistiku. Meilt võib alati saada IT alased teenused ning konsultatsioone. Meie kompetentsid integreeritud infosüsteemide loomisel tuginevad rahvusvahelistel standarditel ning rakenduvad kohalike teadmistega.

Magic Ltd. äritegevus lähtub kliendikesksuse põhimõttest. Me mitte ainult ei täida klientide ootusi, vaid ületame neid ikka ja jälle. Meie kliendid on Eesti ja Põhjamaade ettevõtted, kes soovivad muuta oma firma igapäevase töö efektiivsemaks tarkvaralahendusi kasutades.

Magic Ltd. meeskond soovib omalt poolt aidata kaasa kogu riigi internetiarengule ja üldisele interneti aktiivsuse tõusule. Meeskonnatöö – meie spetsialistid täiendavad üksteist teadmiste ja oskuste osas, kindlustades klientidele kvaliteetse töö. Meie jaoks on väga tähtis töötajate kõrge pühendumus, mis tagab parimad töötulemused.

Kujuta ette mugavat tugitooli, konservatiivses end õdusas ruumis. Sinu ees on kamin, kus praksuvad puud ning leek annab sooja ning hämarat valgust. Käeulatuses on midagi head ning sa ei pea muretsema vaid võid tegeleda sellega, mis sulle meeldib. Kui nüüd mõte läheb arvuti peale, siis tundub selline elu võimatu, sest arutid on vigased ja ei tööta kunagi. Oleks selline maailm vaid võimalik, kus ma tegelen asjadega, mis mulle meeldivad… Me oleme innovatiivsed. Pakume oma klientidele IT infrastruktuurialast täisteenuslahendust.

MISSIOON – Ettevõtete efektiivsemaks muutmine. Ettevõtte muutmine läbi infotehnoloogia lahenduste juurutamise, pakkudes firma äriprotsessidest lähtuvalt optimaalset infotehnoloogilist lahendust ning toetades organisatsiooni süsteemi juurutamisel ja kasutamisel. Eesmärgid: Kõrgkvaliteetsete elektriteenuste osutamine ning kõikide huvipoolte rahulolu tagamine.

Paljud organisatsioonid mõistavad, milliseid hüvesid infotehnoloogia kasutamine võib anda.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>