Firma profiil

Tallinna IT Kooli IT talitus firma profiil
     - Teilt soov, meilt visioon. Lahendus valmib üheskoos.

Keskseks küsimuseks on – Milles seisneb tellija infotehnoloogia harisdusasutuses alane probleem?

Oleme kindel IT partner, kelle teenuseid saab stabiilselt ja turvaliselt kasutada ja kes on kindlalt olemas ning kelle personal areneb koos IT-arenguga Hooldame teie olemasolevat tehnikat ja konsulteerime uue hankimisel. Meie kompetentsid integreeritud infosüsteemide loomisel tuginevad rahvusvahelistel standarditel ning rakenduvad kohalike teadmistega.

Me oleme operatiivsed oma tegevuses, korrektsed ja täpsed ning meie personaalne suhtumine klienti saab tähendada ainult ühte: kõrget teenuse kvaliteeti. infotehnoloogia harisdusasutuses valdkonnas on meie sihiks pakkuda kliendile parim tehniline lahendus. Oleme tõestanud oma kompetentsust mitmete Eesti suuremate ettevõtete andmebaaside, veebilahenduste ja integreeritud infosüsteemide arendamisel.

Meie tiimi liikmed on kogemustega ja enamasti üle kümne aastase IT kogemusega. Te tutvute firmaga kelle meeskonnaliikmed omavad aastatepikkusi kogemusi. Meie jaoks on väga tähtis töötajate kõrge pühendumus, mis tagab parimad töötulemused.

Meil ei ole ühtegi müügimeest ja ei saa ka olema. Müüvad meie tööd ja rahulolevad kliendid, uus klient leiab meid ise selle abil üles. Veebitööd ei saa teha konveieritööna vaid seda tuleb teha rõõmuga. Partnerlus – püüdleme pikaajalistele ning dialoogil põhinevatele suhtele meie klientide ja äripartneritega. Töötame väikestes ja paindlikes tiimides.

Tallinna IT Kooli IT talitus missioon on olla professionaalseks partneriks erilaadsete tarkvaralahenduste loomisel. Meie eesmärk: olla kliendile tugev partner ja konsultant, luua vajadustele vastavad ja kaasaegsed, originaalsed lahendused.

Teie uus koostööpartner – Tallinna IT Kooli IT talitus.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>