Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui firma profiil
     - Võimalused on lõputud

on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, kes pakub oma abi valdkondade arendamisel.

Anname kindlustunde, et probleemi korral on kokkulepitud aja jooksul kohal spetsialist, kes alustab vea otsingut, hooldust, vea likvideerimist või IT-seadmete remonti. Oleme kindel IT partner, kelle teenuseid saab stabiilselt ja turvaliselt kasutada ja kes on kindlalt olemas ning kelle personal areneb koos IT-arenguga Me loome tarkvara, mis annab meie klientidele konkurentsieelise.

on suurepärast klienditeenindust pakkuv professionaalne ja usaldusväärne partner. poolt pakutavate konsultatsiooniteenuste peamiseks eesmärgiks on aidata kaasa infotehnoloogia abil kliendi ärieesmärkide saavutamisele. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Parema tulemuse saamiseks kaasame eriti spetsiifiliste lahenduste loomisel ja arendamisel koostööpartnereid üle kogu Eesti ja välismaalt. Meie meeskond on valdavalt infotehnoloogilise või majandusliku kõrgharidusega või on vastavat kõrgharidust omandamas. Firmale on väga oluline oma töötajate töö kvaliteet ja seetõttu püüame valida töötajaid, kellel on juba kogemus.

on firma, mis eksklusiivselt tegeleb infotehnoloogia lahenduste väljatöötamisega tootjatele. Meie mõistame keelt, mida tootjad räägivad, olles samas ultrakaasaegne tarkvarafirma. Meie firmal on suur tulevik. Vastavalt kliendi soovile teostame ka hilisemat riist- ja tarkvara hooldust, mis garanteerib stabiilse süsteemi toimimise ja arendamise.

missioon on olla professionaalseks partneriks erilaadsete tarkvaralahenduste loomisel. Eesmärgid: Kõrgkvaliteetsete elektriteenuste osutamine ning kõikide huvipoolte rahulolu tagamine.

Ehk saame aidata ka Teie ettevõtte tegevust efektiivsemaks muuta?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>