Iseloomustus mu hea sõbra kohta

Tallinna Kool
20.08.2019
Mart Õllelaar iseloomustus

Mart Õllelaar koolist Tallinna Kool, erialalt Tarkvara arendus viibis asutuses Tallinna Linnavalitsus praktikal Jaanuarist-Juunini, ning täitis sellel ajal kohustusi ametikohal Sotsiaalne töökoht.

Praktika perioodil vastas Mart peamisels tehnilise toe telefonile, juhendas uut töötajat ning täiendas end toodete ja teenuste vallas.

Käitumine ja suhtlemine töökaaslastega oli korrektne ja eeskujulik. Oma tööülesannetega sai ta väga hästi hakkama, ta tegi isegi rohkem kui me oodata oskasime. Mart on tagasihoidlik ja järjekindel, näitas üles aktiivselt huvi Tallinna Linnavalitsus infotehnoloogiliste süsteemide vastu. Mart Õllelaar on antud erialal pädev.

Praktikant sai hakkama kõikide kokkulepitud ülesannetega ning üldhinnang Mart teenindamiskvaliteedi, suhtlemis- ja käitusmisoskuste kohta ei ole klientidel kaebusi laekunud, pigem vastupidi – on avaldatud tänu abivalmiduse ja meeldiva teeninduse eest. Vastavalt praktika programmile pidas õpilane praktika pärvikut ja tal on valminud õigeagselt praktika aruanne.

Selle lühkese ajaga elas hästi sisse Tallinna Linnavalitsus töösse, tundis ise huvi töökorralduse vastu ja oli igati abivalmis, kohusetundlik ning täpne.

Hindaksin tema tööd praktikal hindega: 5

Lugupidamisega

Taadu Kinnu

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>