Parim IT firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Tallinna IT Kooli IT talitus firma profiil
     - Tulevik on Teie MÕTTE lend

Tallinna IT Kooli IT talitus on omandanud kogemusi alates 1997. aastast kvaliteetse IT teenus pakkumine turul.

Oleme tuttavad Interneti tehnoloogia kõigi võimalustega, isegi sellistega millest sa võib-olla kuulnudki pole. Meie teguviisiks on IT valdkonna täislahendused, võtmed kätte meetodil (IT struktuuri analüüs, projekteerimine, väljaehitamine, käivitamine ning järelhooldus.) Meilt võib alati saada IT alased teenused ning konsultatsioone.

Tallinna IT Kooli IT talitus muudab informatsiooni ärieduks! Me üritame mitte lõhkuda suhteid oma klientidega ja seega näeme klientuuri pidevat kasvu. Meie kliendid on Eesti ja Põhjamaade ettevõtted, kes soovivad muuta oma firma igapäevase töö efektiivsemaks tarkvaralahendusi kasutades.

Hindame kõrgelt ausust ja privaatsust. Meie jaoks on väga tähtis töötajate kõrge pühendumus, mis tagab parimad töötulemused. Meie meeskond on valdavalt infotehnoloogilise või majandusliku kõrgharidusega või on vastavat kõrgharidust omandamas.

Alati on hea loota usaldusväärsele partnerile. Meie poole pöördudes võite olla kindlad, et soovitud töö saab alati tehtud. Tegeleme alati infotehnoloogia harisdusasutuses hangete nõustamise ning tehniliste spetsifikatsioonide väljatöötamise ja analüüsiga. Valmistoodetele pakume lisaks tarkvaraarendust, mis rahuldab ka kõige nõudlikumat klienti.

Firma eesmärgiks on pakkuda oma klientidele paindlikke ning kvaliteetseid lahendusi seejuures optimeerides kulutusi eesmärgi saavutamiseks. Infoühiskonda teedrajavate üksikprojektide loomise kõrval on meie eesmärgiks viia mitte ainult Interneti kasutamine, vaid ka haldamine tavakasutajani, luua keskkond, milles keerukate dünaamiliste lehekülgede koostamine muutub sedavõrd lihtsaks, et ei nõua mingeid eriteadmisi ei arvutivõrkudest, HTML-vormingust või programmeerimiskeeltest.

Pakkumise valiku aluseks ei peaks olema mitte hind vaid tõestus, et nii on võimalik saada adekvaatne vastuse teile olulisele probleemile.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>