Parim IT firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Magic Ltd. firma profiil
     - sinu parim sõber

Magic Ltd. on alates 2005. aastast Eesti turul tegutsev meelelahutus firma.

Anname kindlustunde, et probleemi korral on kokkulepitud aja jooksul kohal spetsialist, kes alustab vea otsingut, hooldust, vea likvideerimist või IT-seadmete remonti. Meie tarkvara hõlmab valdkondi nagu projekteerimine, materjalide ja ressursside planeerimine, laomajandus, ressursside optimeerimine, finantsanalüüs jms. Meie laia tooteportfelli olulisemateks strateegilisteks valdkondadeks on magic.ee internetipood, mängukaartide ostmine ja müümine internetis, lisaks nendele veel ka konsultatsiooniteenus, infrastruktuurialased riistvaralahendused ja palju muud meelelahutus valdkonnaga seonduvat.

meelelahutus valdkonnas on meie sihiks pakkuda kliendile parim tehniline lahendus. Magic Ltd. äritegevus lähtub kliendikesksuse põhimõttest. Magic Ltd. on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Firmas töötavad IT alase töökogemusega sertifitseeritud spetsialistid, kelle teadmiste pagas on formeerunud pikaajalise tööstaazhi arvel Eesti suurimates ning tuntuimates infotehnoloogia kontsernides. Magic Ltd. meeskond soovib omalt poolt aidata kaasa kogu riigi internetiarengule ja üldisele interneti aktiivsuse tõusule. Firmale on väga oluline oma töötajate töö kvaliteet ja seetõttu püüame valida töötajaid, kellel on juba kogemus.

Kujuta ette mugavat tugitooli, konservatiivses end õdusas ruumis. Sinu ees on kamin, kus praksuvad puud ning leek annab sooja ning hämarat valgust. Käeulatuses on midagi head ning sa ei pea muretsema vaid võid tegeleda sellega, mis sulle meeldib. Kui nüüd mõte läheb arvuti peale, siis tundub selline elu võimatu, sest arutid on vigased ja ei tööta kunagi. Oleks selline maailm vaid võimalik, kus ma tegelen asjadega, mis mulle meeldivad… Peamised väärtused: püüelda pidevalt selle poole, et meie kõrgekvaliteedilised tooted oleks kõigile kättesaadavad. Pakume regulaarse IT-vahendite profülaktika kulukate vigade ennetamiseks.

MISSIOON – Ettevõtete efektiivsemaks muutmine. Ettevõtte muutmine läbi infotehnoloogia lahenduste juurutamise, pakkudes firma äriprotsessidest lähtuvalt optimaalset infotehnoloogilist lahendust ning toetades organisatsiooni süsteemi juurutamisel ja kasutamisel. Eesmärgid: valmistada ning tarnida tooteid õigeaegselt, õiges koguses ja 0-veaga, olla suhetes kliendiga operatiivne ja paindlik.

Meie spetsialistid on igal ajal Teile abiks IT alaste valikute tegemisel ning õigete ja põhjendatud otsuste vastuvõtmisel.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>