Firma profiil

Quickly and With Style OÜ firma profiil
     - oleme pühendunud

Quickly and With Style OÜ on asutatud aastal 2000 Eesti erakapitali poolt peamise eesmärgiga pakkuda ettevõtetele ja asutustele Eestis lahendus kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus vallas.

Meie firma peamisteks oskusteks, mida professionaaselt kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus tööga tegeledes peab silmas pidama, on:
Rutiinitaluvus
Professionaalsed oskused
Analüüsivõime
Teadmised infotehnoloogiast
Esinemisoskus
Teenindusvalmidus
Meeskonnatöö
Eelnev töökogemus Quickly and With Style OÜ on professionaalsel partnerlusel põhinev kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus tööga tegelev ettevõte. Meie tarkvara hõlmab valdkondi nagu projekteerimine, materjalide ja ressursside planeerimine, laomajandus, ressursside optimeerimine, finantsanalüüs jms.

Infosüsteemide ja firmalehekülgede loomisel lähtume põhimõttest, et kliendile loodav lahendus peab olema nii firmasisese infosüsteemi kui ka tema maine kujundamise lahutamatu osa. Quickly and With Style OÜ vahendab oma klientidele eelkõige usaldust ning rahulolu, Quickly and With Style OÜ on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Oleme kindel IT partner, kes suudab erinevate probleemide lahendamisel kaasata vastava eriala eksperte. Te tutvute firmaga kelle meeskonnaliikmed omavad aastatepikkusi kogemusi. Quickly and With Style OÜ meeskonda kuuluvad kõrgelt kvalifitseeritud töötajad, kellest enamus omab aastatepikkust pikaajalist kogemust ja oskusteavet meie tegevusvaldkonnas.

Kui analüüsida Eesti turu suurust ning siin IT valdkonnas tegutsevate firmade hulka, siis tekkib tahes-tahtmata küsimus: IT firmasi on piisavalt palju – milleks siia veel ühte vaja ? Vastuses sellele küsimusele leiate ka mõttetera, mille poolest erineb eelkõige Quickly and With Style OÜ oma konkurentidest.

Quickly and With Style OÜ tegevus ei vasta traditsioonilise jaemüügi põhimõtetele – müüa kiiresti ning suurtes kogustes erinevate tarnijate poolt reklaamitud ning ettesöödetud kaupu, mille tegelik väärtus lõpptarbijale on tihtipeale kahtlase iseloomuga. Quickly and With Style OÜ vahendab oma klientidele eelkõige usaldust ning rahulolu, mitte aga odavaima hinnaga kaupa, mis kliendile tulevikus hulgaliselt peavalu võib valmistada. Teisisõnu on meie eesmärgiks vähendada kliendi kohustusi seoses IT süsteemide ja nende haldamisega, mis võimaldab tal keskenduda põhitegevusele. Vastavalt kliendi soovile teostame ka hilisemat riist- ja tarkvara hooldust, mis garanteerib stabiilse süsteemi toimimise ja arendamise.

Quickly and With Style OÜ missioon on olla oma klientidele usaldusväärne ja asjatundlik infotehnoloogia parimate võimaluste pakkuja. Tulevikuvisioon: olla tunnustatuim tarkvaralahenduste pakkuja Eestis, oma klientide seas hinnatud kõrge kvaliteedi ja uuenduslike lahenduste poolest.

Oleme kindlad, et suudame pakkuda klientidele kaasaegseid ning uusi ja huvitavaid projektlahendusi nii täna kui ka tulevikus.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>