Parim IT firma profiil

Magic Ltd. firma profiil
     - Lihtne on ilus

Magic Ltd. sündis 2005. aastal.

Hooldame teie olemasolevat tehnikat ja konsulteerime uue hankimisel. Oleme tuttavad Interneti tehnoloogia kõigi võimalustega, isegi sellistega millest sa võib-olla kuulnudki pole. Teeme tööd nii peatöövõtjana kui ka alltöövõtu korras.

Kasutades paindlikku ning kliendisõbralikku teenindusvormi, püüame alati leida parima hinna-kvaliteedi suhtega IT lahendust igale kliendile, kes meie poole pöördub. Me töötame selle nimel, et kindlustada laitmatu klienditeenindus, suurendades nii kvaliteeti kui teenuste mitmekesisust läbi arengu ja uute ideede. Meie kliendid on Eesti ja Põhjamaade ettevõtted, kes soovivad muuta oma firma igapäevase töö efektiivsemaks tarkvaralahendusi kasutades.

Oleme kindel IT partner, kes koolitab oma eksperdid ja spetsialistid ise. Firmas töötavad IT alase töökogemusega sertifitseeritud spetsialistid, kelle teadmiste pagas on formeerunud pikaajalise tööstaazhi arvel Eesti suurimates ning tuntuimates infotehnoloogia kontsernides. Meie proffesionaalse järelvalve all läbivad edukalt praktika igal aastal kümmekond õpilast erinevatest õppeasutustest.

Oleme kogenud aina kasvavat nõudlust ja survet turvalahenduste järele, mis kaitseks võrgukeskkondi üha keerukamate rünnete vastu. Koostöös turva-ala juhtiva uuendajaga saavutame me täiesti uue taseme kaitses, mis on kindlam, vähem kallim ja kergem hallata kui eraldi, integreerimata turvatooted. Oleme omal alal üheks innovatiivsemaks ettevõtteks. On selge, et meie klientidel ei ole vajadust kõigi pakutavate teenuste järele korraga, küll aga on erinevatel etappidel vajalik erinevate teenuste komplekslahendusi.

Meie missiooniks on pakkuda ja teostada lahendusi, mis aitavad klientidel senisest edukamalt tegutseda, suurendades seeläbi klientide tegevuse efektiivsust. Meie eesmärk on pakkuda maksimaalset teavet ja abi efektiivseimate tarkvaralahenduste valikul, õigetes litsentsipoliitikates orienteerumisel ning tarkvara haldamisel.

Kui probleemid on teile kui tellijale veel endalegi segasevõitu, kohtuge kindlasti meiega enne lõpliku valiku tegemist.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>