Parim IT firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Quickly and With Style OÜ firma profiil
     - Kuidas leida parim lahendus? leiame need üheskoos

Quickly and With Style OÜ ei ole traditsiooniline IT firma.

Erinevalt ühele või paarile valdkonnale, reeglina standardiseeritud metodoloogiate kasutamisele ning valmisandmete tootmisele spetsialiseerunud firmadest, kuulub Quickly and With Style OÜ laia metoodilist arsenali kasutavate ja kliendi probleemist lähtuvate firmade hulka. Iga kliendipoolse probleemi lahkamisel jälgime rangelt kliendi omapära ja tema tegevusvaldkonna spetsiifikat. Lühikese ülevaatena esitame meie firma peamised oskused, mida professionaaselt kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus tööga tegeledes peab silmas pidama:
Inimlikud väärtused
Suhtlemisoskus
Ausus
Kiire reageerimisoskus ja otsusekindlus
Enesekindlus
Arenemisvõime
Iseseisvus

Me oleme operatiivsed oma tegevuses, korrektsed ja täpsed ning meie personaalne suhtumine klienti saab tähendada ainult ühte: kõrget teenuse kvaliteeti. Infosüsteemide ja firmalehekülgede loomisel lähtume põhimõttest, et kliendile loodav lahendus peab olema nii firmasisese infosüsteemi kui ka tema maine kujundamise lahutamatu osa. Quickly and With Style OÜ on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Firmale on väga oluline oma töötajate töö kvaliteet ja seetõttu püüame valida töötajaid, kellel on juba kogemus. Firmas on suurte kogemustega erialaspetsialistid. Meie proffesionaalse järelvalve all läbivad edukalt praktika igal aastal kümmekond õpilast erinevatest õppeasutustest.

Kui analüüsida Eesti turu suurust ning siin IT valdkonnas tegutsevate firmade hulka, siis tekkib tahes-tahtmata küsimus: IT firmasi on piisavalt palju – milleks siia veel ühte vaja ? Vastuses sellele küsimusele leiate ka mõttetera, mille poolest erineb eelkõige Quickly and With Style OÜ oma konkurentidest.

Quickly and With Style OÜ tegevus ei vasta traditsioonilise jaemüügi põhimõtetele – müüa kiiresti ning suurtes kogustes erinevate tarnijate poolt reklaamitud ning ettesöödetud kaupu, mille tegelik väärtus lõpptarbijale on tihtipeale kahtlase iseloomuga. Quickly and With Style OÜ vahendab oma klientidele eelkõige usaldust ning rahulolu, mitte aga odavaima hinnaga kaupa, mis kliendile tulevikus hulgaliselt peavalu võib valmistada. Professionaalsus – meie kliendid saavad tervikliku ja innovaatiliste lahenduse. Tahame teha hästi ja korralikult ning probleemide ja raskete olukordade puhul me lihtsalt ei anna alla vaid pingutame võimaliku parima lahenduse nimel!

Quickly and With Style OÜ missiooniks on luua äriväärtust organisatsioonidele, kasutades selleks IT võimalusi. Me juhindume visioonist.

Edu tagamiseks on kaks suurt saladust: 1) Ära räägi kõike kõigile.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>