Õpilase iseloomustus

Meeldiv iseloomustus – Tallinna Kool
26.06.2019
Mart Õllelaar iseloomustus

Kooli Tallinna Kool “Tarkvara arendus” eriala II kursuse üliõpilane Mart Õllelaar oli praktikal
Jaanuarist-Juunini ettevõttes Tallinna Linnavalitsus.

Tööülesannete teostamise olulisemaid aspekte oli suhtlus klientidega, leppimaks kokku hoolduse teostamise ajad, vajadusel asendusarvutite organiseerimine.

Õpilane Mart Õllelaar on kohustetundlik, täpne ja iseseisev. Mart saavutab kõigiga hea kontakti, toetab kolleege ning jagab oma häid erialaseid teadmisi ka kaaslastele. Oma tööülesannetega sai ta väga hästi hakkama, ta tegi isegi rohkem kui me oodata oskasime. Mart on tagasihoidlik ja järjekindel, näitas üles aktiivselt huvi Tallinna Linnavalitsus infotehnoloogiliste süsteemide vastu. Praktikant sai talle püstitatud tööülesannetega väga hästi hakkama, ning tal ei tekkinud probleeme nende lahendamisel. Ka teiste töötajate murede lahendamisel oli ta väga innukas. Tema teab ja oskab ning temalt küsivad kolleegid meeleldi nõu ja abi just aruvti riist- ja tarkvara osas.

Valdas infotehnoloogiaalaseid mõisteid. On võimalike etteantud tööülesannete kirjelduse järgi iseseisvaks tööks. Vastavalt praktika programmile pidas õpilane praktika pärvikut ja tal on valminud õigeagselt praktika aruanne. Praktikant sai hakkama kõikide kokkulepitud ülesannetega ning üldhinnang

Mart on olnud pühendunud ja usaldusväärne töötaja oma tööandjale.

Praktikandi hindeks annan 4 (väga hea)

Lugupidamisega

Taadu Kinnu

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>