Parim IT firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui firma profiil
     - ühenduses peitub jõud

on rahvusvaheliselt tegutsev Eesti firma, mis pakub oma klientidele modernseid IT lahendusi.

Meie poolt pakutavad tarkvarapõhised lahendused võimaldavad märgatavalt parandada ettevõtte majandustulemusi. on loodud aitamaks ettevõtetel efektiivselt areneda. Meie teguviisiks on IT valdkonna täislahendused, võtmed kätte meetodil (IT struktuuri analüüs, projekteerimine, väljaehitamine, käivitamine ning järelhooldus.)

Me teeme kõik selleks, et mõista oma klienti ja tema reaalseid vajadusi. äritegevus lähtub kliendikesksuse põhimõttest. Oleme tõestanud oma kompetentsust mitmete Eesti suuremate ettevõtete andmebaaside, veebilahenduste ja integreeritud infosüsteemide arendamisel.

Meie jaoks on väga tähtis töötajate kõrge pühendumus, mis tagab parimad töötulemused. Meie tugevus peitub meie inimestes, kvaliteedis ja paindlikkuses. Meie meeskond on Interneti ja kõige sellega seonduvaga kokku puutunud alates . aastast.

Kujuta ette mugavat tugitooli, konservatiivses end õdusas ruumis. Sinu ees on kamin, kus praksuvad puud ning leek annab sooja ning hämarat valgust. Käeulatuses on midagi head ning sa ei pea muretsema vaid võid tegeleda sellega, mis sulle meeldib. Kui nüüd mõte läheb arvuti peale, siis tundub selline elu võimatu, sest arutid on vigased ja ei tööta kunagi. Oleks selline maailm vaid võimalik, kus ma tegelen asjadega, mis mulle meeldivad… Tööde kestvus ja maksumus sõltuvad konsultatsioonide mahust. Tegutseme mudeli 1+1+1=3 alusel.

MISSIOON – Ettevõtete efektiivsemaks muutmine. Ettevõtte muutmine läbi infotehnoloogia lahenduste juurutamise, pakkudes firma äriprotsessidest lähtuvalt optimaalset infotehnoloogilist lahendust ning toetades organisatsiooni süsteemi juurutamisel ja kasutamisel. visioon on saada oma põhilistes tegevusalades rahvusvaheliselt tunnustatud ettevõtteks.

Meie kliendid, töötajad ja omanikud tunnevad, et neist hoolitakse.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>