Parim IT firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Tallinna IT Kooli IT talitus firma profiil
     - Me oleme sild äri ja IT vahel

Tallinna IT Kooli IT talitus on üks väheseid Eesti ettevõtteid, kus töö on korraldatud partnerluse põhimõttel. Mis on sellise firma eripärad ja kas sellest on teistelgi õppida?

Propageerime vaba tarkvara kasutamist vähendamaks tarkvarapiraatlust ja kulusid. Kasutades oma pikaajalisi kogemusi ning kontakte usume, et nii pakutavate teenuste kui ka tehtud töö kvaliteet on ühed parimad. Tallinna IT Kooli IT talitus on Baltimaade üks parimaid ja kogenuimaid infotehnoloogia harisdusasutuses firma, kelle tegevus kindlasti veelgi laieneb.

Meie firmas väärtustatakse kõige kõrgemalt kliente ja personali. Meile on omane klientide küsimuste ja keeruliste probleemide kiire lahendamine. Tallinna IT Kooli IT talitus on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Kliendi vajadusi silmas pidades loovad lahendusi infotehnoloogiavaldkonnas pikaajalisi kogemusi omavad spetsialistid. Tallinna IT Kooli IT talitus keskendub oma töötajate osas eelkõige headele projektijuhtidele, kes suudavad selgitada välja kliendi probleemi ning hiljem ka konkreetseid lahendusi arusaadavas keeles kliendile selgitada, olles selliselt usaldusväärseks IT partneriks. Meie tiim on suunatud modernsete, Interneti ja intranetikesksete tarkvaralahenduste loomisele ja juurutamisele.

Meie eesmärk on olla hea IT partner. Oleme valmis teostama Teile vajalike IT projektide juhtimise, et Teie saaksite keskenduda oma põhitegevusele. Oleme kindel IT partner, kes võtab tasu lepingu alusel vaid konkreetse vajaliku töö eest ja selleks kuluva tööaja eest. Tahame luua väljakutset pakkuva ning loova töökeskkonna oma töötajatele ja toota väärtust klientidele, töötajatele ning omanikele.

Tallinna IT Kooli IT talitus missiooniks on luua äriväärtust organisatsioonidele, kasutades selleks IT võimalusi. Meie eesmärgiks on, et iga tehing oleks soovituseks järgnevatele tellimustele.

Meie parim kompetents avaldub oskuses planeerida klientide infosüsteemi, näha selle kasutamata võimalusi ning potentsiaalseid arengusuundi.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>