Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Magic Ltd. firma profiil
     - Kui IT inspireerib

Magic Ltd. alustas oma tegevust 2005 aastal magic.ee internetipood, mängukaartide ostmine ja müümine internetis vallas tegutseva ettevõttena.

Me rakendame oma kogemusi ja asjatundlikkust uutes projektides ning oleme valmis vastama kõikidele teie küsimustele meie toodete ja teenuste kohta. Magic Ltd. on professionaalsel partnerlusel põhinev magic.ee internetipood, mängukaartide ostmine ja müümine internetis tööga tegelev ettevõte. Lühikese ülevaatena esitame meie firma peamised oskused, mida professionaaselt magic.ee internetipood, mängukaartide ostmine ja müümine internetis tööga tegeledes peab silmas pidama:
Inimlikud väärtused
Suhtlemisoskus
Ausus
Kiire reageerimisoskus ja otsusekindlus
Enesekindlus
Arenemisvõime
Iseseisvus

Magic Ltd. muudab informatsiooni ärieduks! Meil on võimalik igale kliendile läheneda individuaalselt lähtuvalt konkreetsest probleemist ning soovitud lahendusest. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Oleme kindel IT partner, kes koolitab oma eksperdid ja spetsialistid ise. Magic Ltd. firmas töötavad ainult oma ala spetsialistid, kes on aastatepikkuse kogemusega võimelised lahendama isegi võimatuna näivaid ülesandeid. Kliendi vajadusi silmas pidades loovad lahendusi infotehnoloogiavaldkonnas pikaajalisi kogemusi omavad spetsialistid.

Tänapäeval on iga äriettevõtte ning riigi- ja omavalitsusasutuse eesmärgiks keskendumine oma põhitegevusele. See on aja märk – pole mõtet tegelda põhitegevust toetavate tegevuste arendamise, hoolduse ja haldamise organiseerimisega igas firmas omaette, vaid sellised toetavad tegevused tuleks tellida vastava ala ekspertidelt. Magic Ltd. on professionaalne. Oleme pidevas arengus, muutume iga päevaga paremaks.

Meie eesmärgiks on aidata oma klientidel teha õigeid ja olulisi otsuseid, parandades ja täiustades seeläbi nende tegevust ning kaasata ja hoida selles protsessis professionaalseid inimesi. VISIOON – Efektiivne ettevõte. Efektiivne ettevõte kasutab optimaalselt infotehnoloogia vahendeid eesmärgiga luua tõhusalt toimiv organisatsioon ja teha objektiivsel informatsioonil põhinevaid otsuseid.

Kui Teiega pole ühendust võetud 48h jooksul, siis saatke uus kiri või helistage

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>