Parim IT firma profiil

Quickly and With Style OÜ firma profiil
     - Professionaalsed IT lahendused

Quickly and With Style OÜ on rahvusvaheliselt tegutsev Eesti firma, mis pakub oma klientidele modernseid IT lahendusi.

Oleme kindel IT partner, kelle teenuseid saab stabiilselt ja turvaliselt kasutada ja kes on kindlalt olemas ning kelle personal areneb koos IT-arenguga Meie lõpptarbija on ikkagi eestikeelne, kuigi meie kliendid on tihti hoopis rahvusvahelised suurkontsernid. Meie pakutavad lahendused hõlmavad kompleksseid tarkvarasüsteeme, mis toetavad tootjate põhitegevust.

Iga kliendisuhte eest vastutab konkreetne projektijuht, kes koordineerib kogu tööd alates ülesande püstitusest kuni konkreetsete lahenduste tähtajalise valmimiseni. Quickly and With Style OÜ muudab informatsiooni ärieduks! Quickly and With Style OÜ on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Meie oskustöölised annavad teenusele garantii ja pakuvad tehnilist tuge muudud tark- ja riistvarale. Te tutvute firmaga kelle meeskonnaliikmed omavad aastatepikkusi kogemusi. Quickly and With Style OÜ meeskond koosneb inimestest, kelle jaoks arvutid ei ole lihtsalt töö.

Tänapäeval on iga äriettevõtte ning riigi- ja omavalitsusasutuse eesmärgiks keskendumine oma põhitegevusele. See on aja märk – pole mõtet tegelda põhitegevust toetavate tegevuste arendamise, hoolduse ja haldamise organiseerimisega igas firmas omaette, vaid sellised toetavad tegevused tuleks tellida vastava ala ekspertidelt. Toetame ka infotehnoloogia eriala seltse. Oma ettevõttes kasutab Quickly and With Style OÜ uusimaid ettevõtte majandamise ja juhtimise lahendusi, mis lubavad hoida vastavad kulud minimaalsed ning see võimaldab oma kõrgetasemelisi teenuseid pakkuda konkurentsivõimeliste hindadega nii Eestis kui mujal Euroopas.

Missioonist tulenevalt on Quickly and With Style OÜ eelkõige individuaaltellimuste firma. Selline profiil nõuab paindlikust ja metoodilist lähenemist ning teostamist suhtelises kiiruses ja hinnas. Oleme püüdnud neid tingimusi oma klientidele täita ning teeme seda ka edaspidi. Mõistagi pole individuaaltellimus tervikuna sama kiire ja odav kui masstootmine, kuid kogemus näitab, et eritingimustega individuaaltellimuse mahutamine valmisandmete tootmisele spetsialiseerunud firma tööskeemidesse läheb siiski kallimaks ja aeganõudvamaks. VISIOON – Efektiivne ettevõte. Efektiivne ettevõte kasutab optimaalselt infotehnoloogia vahendeid eesmärgiga luua tõhusalt toimiv organisatsioon ja teha objektiivsel informatsioonil põhinevaid otsuseid.

Soovime olla parimaks pikaajaliseks tehnoloogiapartneriks ettevõtetele, kelle konkurentsivõime sõltub oskusest ühendada oma äritegevus tänapäeva infotehnoloogia pakutavate võimalustega.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>