Parim IT firma profiil

Tallinna IT Kooli IT talitus firma profiil
     - sinu parim sõber

Tallinna IT Kooli IT talitus on 1997 a. asutatud infotehnoloogia harisdusasutuses ettevõte. Firma peamiseks tegevusalaks on kvaliteetse IT teenus pakkumine.

Meie lõpptarbija on ikkagi eestikeelne, kuigi meie kliendid on tihti hoopis rahvusvahelised suurkontsernid. Meie firma peamisteks oskusteks, mida professionaaselt kvaliteetse IT teenus pakkumine tööga tegeledes peab silmas pidama, on:
Rutiinitaluvus
Professionaalsed oskused
Analüüsivõime
Teadmised infotehnoloogiast
Esinemisoskus
Teenindusvalmidus
Meeskonnatöö
Eelnev töökogemus Meie pakutavad lahendused hõlmavad kompleksseid tarkvarasüsteeme, mis toetavad tootjate põhitegevust.

Me üritame mitte lõhkuda suhteid oma klientidega ja seega näeme klientuuri pidevat kasvu. Me teeme kõik selleks, et mõista oma klienti ja tema reaalseid vajadusi. Meie kliendid on Eesti ja Põhjamaade ettevõtted, kes soovivad muuta oma firma igapäevase töö efektiivsemaks tarkvaralahendusi kasutades.

Tallinna IT Kooli IT talitus keskendub oma töötajate osas eelkõige headele projektijuhtidele, kes suudavad selgitada välja kliendi probleemi ning hiljem ka konkreetseid lahendusi arusaadavas keeles kliendile selgitada, olles selliselt usaldusväärseks IT partneriks. Tallinna IT Kooli IT talitus meeskond koosneb inimestest, kelle jaoks arvutid ei ole lihtsalt töö. Meie meeskond on Interneti ja kõige sellega seonduvaga kokku puutunud alates 1997. aastast.

Oleme valmis looma laias valikus erinevaid internetilahendusi: alates kodulehekülgedest kuni suurte, firma sisevõrgu e. intranetiga integreeritud e-poodide ja portaalide lahendusteni. Tallinna IT Kooli IT talitus on usaldusväärne. Ilma vajalike teadmisteta võib otsustusprotsess muutuda lihtsalt kohvipaksult ennustamiseks.

Meie missiooniks on aidata kaasa kliendi konkurentsivõime suurendamisele, kasutades kaasaegseid ning kvaliteetseid infotehnoloogilisi lahendusi, mis võimaldavad kliendil paremini keskenduda oma põhitege- vusele, säästes samas aega ning raha IT alaste probleemidega tegelemisel. Meie eesmärk: olla kliendile tugev partner ja konsultant, luua vajadustele vastavad ja kaasaegsed, originaalsed lahendused.

Meie lahendused põhinevad ulatuslikel teadmistel uuest tehnoloogiast ning oskustest kohandada seda vastavalt meie klientide vajadustele.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>