Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Quickly and With Style OÜ firma profiil
     - Kuidas leida parim lahendus? leiame need üheskoos

Quickly and With Style OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, kes pakub oma abi infotehnoloogia valdkondade arendamisel.

Meie teguviisiks on IT valdkonna täislahendused, võtmed kätte meetodil (IT struktuuri analüüs, projekteerimine, väljaehitamine, käivitamine ning järelhooldus.) Meilt võib alati saada IT alased teenused ning konsultatsioone. Quickly and With Style OÜ sai suhteliselt lühikese aja jooksul asutuseks, mis spetsialiseerub erinevat tüüpi kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus tööle sertifitseerimisele.

Iga kliendisuhte eest vastutab konkreetne projektijuht, kes koordineerib kogu tööd alates ülesande püstitusest kuni konkreetsete lahenduste tähtajalise valmimiseni. Meie ülesandeks on kliendi nõustamine optimaalse, klienti rahuldava, sobivaima IT lahenduse leidmiseks. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Firmas töötavad IT alase töökogemusega sertifitseeritud spetsialistid, kelle teadmiste pagas on formeerunud pikaajalise tööstaazhi arvel Eesti suurimates ning tuntuimates infotehnoloogia kontsernides. Kliendi vajadusi silmas pidades loovad lahendusi infotehnoloogiavaldkonnas pikaajalisi kogemusi omavad spetsialistid. Quickly and With Style OÜ firmas töötavad ainult oma ala spetsialistid, kes on aastatepikkuse kogemusega võimelised lahendama isegi võimatuna näivaid ülesandeid.

Meil ei ole ühtegi müügimeest ja ei saa ka olema. Müüvad meie tööd ja rahulolevad kliendid, uus klient leiab meid ise selle abil üles. Veebitööd ei saa teha konveieritööna vaid seda tuleb teha rõõmuga. Oleme omal alal üheks innovatiivsemaks ettevõtteks. Quickly and With Style OÜ on Eestis tegutsev tarkvarahiid, kes musta augu kombel andekaid IT inimesi endasse tõmbab.

Meie missiooniks on aidata kaasa kliendi konkurentsivõime suurendamisele, kasutades kaasaegseid ning kvaliteetseid infotehnoloogilisi lahendusi, mis võimaldavad kliendil paremini keskenduda oma põhitege- vusele, säästes samas aega ning raha IT alaste probleemidega tegelemisel. Quickly and With Style OÜ eesmärk on olla organisatsioonide ja ettevõtete partneriks, pakkudes ettevõtte eesmärke teenivaid efektiivseid infotehnoloogilisi ja töökorraldusega seotud lahendusi.

Palju see kõik maksab? Kõik sõltub kliendi vajadustest ja võimalustest. Rohkem kui olemasolev IT eelarve kuluda ei tohi, küll aga peab kulutatud raha eest rohkem saama.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>