Parim IT firma profiil

Quickly and With Style OÜ firma profiil
     - Kui IT inspireerib

Quickly and With Style OÜ alustas oma tegevust 2000 aastal kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus vallas tegutseva ettevõttena.

Meie tegevus hõlmab erinevate Internetilahenduste loomist, milles on rõhk asetatud personaalsele klienditeenindusele, uudsetele ja originaalsetele lahendustele, mida kõike saadab professionaalne teostus. Mõne aasta eest ei osatud ingliskeelset sõna outsourcing eesti keeli öeldagi, tänaseks on nii koristamise kui turvamise sisseostmine ehk outsourcing saanud loomulikuks asjaks. Meie laia tooteportfelli olulisemateks strateegilisteks valdkondadeks on kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus, lisaks nendele veel ka konsultatsiooniteenus, infrastruktuurialased riistvaralahendused ja palju muud infotehnoloogia valdkonnaga seonduvat.

Quickly and With Style OÜ poolt pakutavate konsultatsiooniteenuste peamiseks eesmärgiks on aidata kaasa infotehnoloogia abil kliendi ärieesmärkide saavutamisele. Kliendi vajadusi põhjalikult uurides aitame organisatsioonil tungida internetti ning rakendada kogu kiiresti areneva internetikeskkonna organisatsioonile kasulikult tööle. Oleme tõestanud oma kompetentsust mitmete Eesti suuremate ettevõtete andmebaaside, veebilahenduste ja integreeritud infosüsteemide arendamisel.

Meie meeskond on valdavalt infotehnoloogilise või majandusliku kõrgharidusega või on vastavat kõrgharidust omandamas. Meie oskustöölised annavad teenusele garantii ja pakuvad tehnilist tuge muudud tark- ja riistvarale. Firmas töötavad IT alase töökogemusega sertifitseeritud spetsialistid, kelle teadmiste pagas on formeerunud pikaajalise tööstaazhi arvel Eesti suurimates ning tuntuimates infotehnoloogia kontsernides.

Kui analüüsida Eesti turu suurust ning siin IT valdkonnas tegutsevate firmade hulka, siis tekkib tahes-tahtmata küsimus: IT firmasi on piisavalt palju – milleks siia veel ühte vaja ? Vastuses sellele küsimusele leiate ka mõttetera, mille poolest erineb eelkõige Quickly and With Style OÜ oma konkurentidest.

Quickly and With Style OÜ tegevus ei vasta traditsioonilise jaemüügi põhimõtetele – müüa kiiresti ning suurtes kogustes erinevate tarnijate poolt reklaamitud ning ettesöödetud kaupu, mille tegelik väärtus lõpptarbijale on tihtipeale kahtlase iseloomuga. Quickly and With Style OÜ vahendab oma klientidele eelkõige usaldust ning rahulolu, mitte aga odavaima hinnaga kaupa, mis kliendile tulevikus hulgaliselt peavalu võib valmistada. Toetame ka Eesti sporti. Oleme töötanud koos eri maade meeskondadega ja seda kaudu õppinud ja täiendanud oma töökultuuri.

Meie missiooniks on pakkuda ja teostada lahendusi, mis aitavad klientidel senisest edukamalt tegutseda, suurendades seeläbi klientide tegevuse efektiivsust. Quickly and With Style OÜ eesmärk on olla organisatsioonide ja ettevõtete partneriks, pakkudes ettevõtte eesmärke teenivaid efektiivseid infotehnoloogilisi ja töökorraldusega seotud lahendusi.

Täname meie firma profiili lugemise eest!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>