Parim IT firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Tallinna IT Kooli IT talitus firma profiil
     - Kui IT inspireerib

Tallinna IT Kooli IT talitus on alates 1997. aastast Eesti turul tegutsev infotehnoloogia harisdusasutuses firma.

Meie laia tooteportfelli olulisemateks strateegilisteks valdkondadeks on kvaliteetse IT teenus pakkumine, lisaks nendele veel ka konsultatsiooniteenus, infrastruktuurialased riistvaralahendused ja palju muud infotehnoloogia harisdusasutuses valdkonnaga seonduvat. Tallinna IT Kooli IT talitus pakub konsultatsioone ettevõtete juhtidele ja spetsialistidele ettevõtte infosüsteemide rajamisel ja arendamisel ning kasutatavate infotehnoloogiliste lahenduste väljatöötamisel. Tallinna IT Kooli IT talitus on loodud aitamaks ettevõtetel efektiivselt areneda.

Meie firmas väärtustatakse kõige kõrgemalt kliente ja personali. Me kliendisõbralik teenindus on iseenesestmõistetav. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Tallinna IT Kooli IT talitus meeskond koosneb inimestest, kelle jaoks arvutid ei ole lihtsalt töö. Firmas on suurte kogemustega erialaspetsialistid. Meie jaoks on väga tähtis töötajate kõrge pühendumus, mis tagab parimad töötulemused.

Paljudele on tuttav olukord koosolekul, kus nenditakse halbu tulemusi ja otsitakse selle parendamiseks väljapääse, mis ei eelda suuri investeeringuid. Sisuliselt tähendab see olemasolevate ressursside efektiivsemat ümberjaotamist. Üheks võimaluseks on keskenduda firma põhitegevusele ja anda sellega mitte seotud toimingud teenuseosutajate kätte. Oma praktikas oleme koostööd teinud väga erinevate klientidega – väikefirmadest rahvusvaheliste ettevõteteni. Tagame oma klientidele kõrge kvaliteediga teenuse ning loome tugeva, usaldusväärse ning toimiva partnerlussideme.

Meie missiooniks on pakkuda ja teostada lahendusi, mis aitavad klientidel senisest edukamalt tegutseda, suurendades seeläbi klientide tegevuse efektiivsust. Tallinna IT Kooli IT talitus eesmärk on olla organisatsioonide ja ettevõtete partneriks, pakkudes ettevõtte eesmärke teenivaid efektiivseid infotehnoloogilisi ja töökorraldusega seotud lahendusi.

Kui probleemid on teile kui tellijale veel endalegi segasevõitu, kohtuge kindlasti meiega enne lõpliku valiku tegemist.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>