Firma profiil

Quickly and With Style OÜ firma profiil
     - Keep IT simple

Quickly and With Style OÜ on Eesti erakapitalil põhinev ning infotehnoloogia alal tegutsev firma, kelle peamisteks tegevussuundadeks on kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus.

Quickly and With Style OÜ pakub konsultatsioone ettevõtete juhtidele ja spetsialistidele ettevõtte infosüsteemide rajamisel ja arendamisel ning kasutatavate infotehnoloogiliste lahenduste väljatöötamisel. Meie tegevus hõlmab erinevate Internetilahenduste loomist, milles on rõhk asetatud personaalsele klienditeenindusele, uudsetele ja originaalsetele lahendustele, mida kõike saadab professionaalne teostus. Terviklahenduste loomisel eelistame vabavaralisi platvorme.

Me kliendisõbralik teenindus on iseenesestmõistetav. Quickly and With Style OÜ vahendab oma klientidele eelkõige usaldust ning rahulolu, Quickly and With Style OÜ on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Quickly and With Style OÜ meeskond soovib omalt poolt aidata kaasa kogu riigi internetiarengule ja üldisele interneti aktiivsuse tõusule. Oleme kindel IT partner, kes suudab erinevate probleemide lahendamisel kaasata vastava eriala eksperte. Meie meeskond on Interneti ja kõige sellega seonduvaga kokku puutunud alates 2000. aastast.

Meie lahendustest suur osa baseerub sellistel maailmas laialdaselt tunnustatud platvormidel nagu HTTP-server Apache, operatsioonisüsteem Linux, rakendusserver Zope programmeerimiskeel Python ja andmebaasimootor PostgreSQL. Tegutseme kaugeleulatuvat perspektiivi omades ning kliendi rahulolu ja muude huvipoolte nõuetega arvestades. Tegutseme mudeli 1+1+1=3 alusel.

Quickly and With Style OÜ missiooniks on aidata kaasa kliendi äritegevuse tõhustamisele ja ressursside säästmisele, rakendades oskuslikult IT alaseid teadmisi ja kogemusi. Quickly and With Style OÜ eesmärgiks on kindlustada, et ettevõtte tooted ja teenindus vastaksid kliendi ootustele ning et kokkulepetest peetakse kinni.

Ehk saame aidata ka Teie ettevõtte tegevust efektiivsemaks muuta?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>