Parim IT firma profiil

Quickly and With Style OÜ firma profiil
     - oleme pühendunud

Quickly and With Style OÜ on loodud 2000. aastal ning pakub ettevõtetele laia valikut teenuseid alates infotehnoloogia ning lõpetades asjadega nagu kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus.

Quickly and With Style OÜ on professionaalsel partnerlusel põhinev kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus tööga tegelev ettevõte. Me loome tarkvara, mis annab meie klientidele konkurentsieelise. Propageerime vaba tarkvara kasutamist vähendamaks tarkvarapiraatlust ja kulusid.

Quickly and With Style OÜ väärtustab sõbralikku ja professionaalset klienditeenindust, sihikindlust ja vastutusjulgust otsuste tegemisel ning avatust nii firma sees kui partnerite ja klientidega suhtlemisel. Meie firmas väärtustatakse kõige kõrgemalt kliente ja personali. Quickly and With Style OÜ on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Hindame kõrgelt ausust ja privaatsust. Meil on väike, sõbralik, rutiinivaba ja oma tööd armastav tiim. Meie meeskond on valdavalt infotehnoloogilise või majandusliku kõrgharidusega või on vastavat kõrgharidust omandamas.

Kujuta ette mugavat tugitooli, konservatiivses end õdusas ruumis. Sinu ees on kamin, kus praksuvad puud ning leek annab sooja ning hämarat valgust. Käeulatuses on midagi head ning sa ei pea muretsema vaid võid tegeleda sellega, mis sulle meeldib. Kui nüüd mõte läheb arvuti peale, siis tundub selline elu võimatu, sest arutid on vigased ja ei tööta kunagi. Oleks selline maailm vaid võimalik, kus ma tegelen asjadega, mis mulle meeldivad… Te saate kiiresti, kvaliteetselt ja operatiivselt lahendada neid probleeme, mis võivad infoturbesüsteemi ekspluateerimise või moderniseerimise käigus tekkida. On vaja olla kliendikeskne, mis põhineb pikaajalistel suhetel, kompetentsusel ja e-tehnoloogial

MISSIOON – Ettevõtete efektiivsemaks muutmine. Ettevõtte muutmine läbi infotehnoloogia lahenduste juurutamise, pakkudes firma äriprotsessidest lähtuvalt optimaalset infotehnoloogilist lahendust ning toetades organisatsiooni süsteemi juurutamisel ja kasutamisel. Meie eesmärk: olla kliendile tugev partner ja konsultant, luua vajadustele vastavad ja kaasaegsed, originaalsed lahendused.

iga klient peab saama parima võimaliku kohtlemise osaliseks

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>